Γάντζοι σωλήνων

Ο αριθμός των στοιχείων που βρέθηκαν: 21

Κοτσαδόροι για τη σωληνοειδή ράβδο έλξης για ελαφριά ρυμουλκούμενα χωρίς φρένο και για συσκευές υπέρβασης σε ρυμουλκούμενα με φρένο. Κατασκευάζεται από AL-KO , KNOTT ή WINTERHOFF . Πολύ ανθεκτικά και ασφαλή άγκιστρα για το μπαλάκι του γάντζου με διαφορετικά fi.

Άγκιστρα για το σωλήνα της ράβδου ζεύξης

Μπαλάκια για τον σωλήνα

Στην περίπτωση ράβδων ζεύξης και υπερκείμενων συσκευών με σωληνοειδές προφίλ που χρησιμοποιούνται από πολλούς κατασκευαστές ρυμουλκούμενων, τοποθετούνται κοτσαδόροι σφαιρών για τον σωλήνα. Τα άγκιστρα σωλήνων χρησιμοποιούνται για τη σύνδεση του ρυμουλκούμενου με το όχημα σύροντάς τα πάνω στη σφαίρα ρυμούλκησης. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείται μια ασφαλής σύνδεση που μπορεί να αντέξει το καθορισμένο φορτίο. Για το λόγο αυτό, κάθε κοτσαδόρος σωλήνα πρέπει να ταιριάζει με το GVW του ρυμουλκούμενου.

Γάντζοι σωλήνων

Τα άγκιστρα σωλήνων διαθέτουν ένδειξη φθοράς και ένδειξη ορθότητας ζεύξης. Η ασφάλεια της οδήγησης με ρυμουλκούμενο εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη σωστή σύνδεση με το όχημα, επομένως αξίζει να αντικαταστήσετε το κοτσαδόρο της μπάλας με το σωλήνα ανάλογα με τη φθορά του. Ορισμένα μοντέλα γάντζων σωλήνων έχουν επιπλέον τοποθετημένη βάση για το βύσμα από το ηλεκτρικό σύστημα, η οποία σας επιτρέπει να την ενσωματώνετε με τέτοιο τρόπο ώστε να μην βραχεί και να λερώνεται κατά την οδήγηση.
pixel