Συσκευές υπέρβασης, φρένα υπέρβασης για ρυμουλκούμενα

Ο αριθμός των στοιχείων που βρέθηκαν: 24

Συσκευές υπέρβασης για ρυμουλκούμενα πέδησης με βάση άξονες AL-KO ή KNOTT με GVM από 700 έως 3500 kg. Απαραίτητα για βαριά φορτία, αυξάνουν την άνεση οδήγησης με τρέιλερ.

Φρένο υπέρβασης για το τρέιλερ

Φρένο υπέρβασης για το τρέιλερ

Το φρένο υπέρβασης για το τρέιλερ είναι απαραίτητο εάν θέλουμε να διατηρήσουμε την ασφάλεια και την άνεση στην οδήγηση με ένα βαρύ ρυμουλκούμενο, δηλαδή ένα του οποίου το GVW υπερβαίνει τα 750 kg. Στην περίπτωση τέτοιων ρυμουλκούμενων, το φρένο είναι απαραίτητο για να φρενάρει επιπλέον το ρυμουλκούμενο που είναι συνδεδεμένο με το όχημα του σετ. Κατά το φρενάρισμα, π.χ. με ένα αυτοκίνητο, το ρυμουλκούμενο πιέζει τη σφαίρα του κοτσαδόρου και η συσκευή υπέρβασης το φρενάρει επιπλέον. Χάρη σε αυτό, το φρενάρισμα με το σετ είναι πολύ πιο αποτελεσματικό. Τα στοιχεία πέδησης του οχήματος που ρυμουλκεί το ρυμουλκούμενο δεν υφίστανται τόσο μεγάλη εκμετάλλευση και επομένως θα διαρκέσουν περισσότερο.

Φρένο τρέιλερ

Θα πρέπει να ξεκινήσετε την επιλογή του φρένου για το ρυμουλκούμενο ελέγχοντας τον κατασκευαστή του άξονα στο ρυμουλκούμενο σας. Οι πιο δημοφιλείς και καλύτερες μάρκες αξόνων είναι η AL-KO και η KNOTT . Στη συνέχεια, προχωρήστε στον έλεγχο του τύπου της ράβδου ζεύξης στο τρέιλερ. Ο τύπος της συσκευής υπέρβασης θα εξαρτηθεί από το εάν η ράβδος έλξης σας σχηματίζει το γράμμα "V" ή "T". Στη συνέχεια, πρέπει να ελέγξετε αν η ράβδος έλξης είναι τετράγωνη ή στρογγυλή. Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να ελέγξετε είναι η διάμετρος της μπάλας του γάντζου. Αφού το επαληθεύσετε, ελέγξτε την τιμή GVW του τρέιλερ. Με όλες αυτές τις πληροφορίες, μπορείτε να επιλέξετε το σωστό φρένο για το τρέιλερ σας. Είναι αρκετά περίπλοκο, επομένως, σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος, επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τη σωστή συσκευή υπέρβασης για το τρέιλερ σας.
pixel