Επιλέξτε τη γλώσσα σας
Χώρα
Bulgarian
Czech
Danish
German
English
Spanish
Estonian
French
Italian
Lithuanian
Latvian
Dutch
Norwegian
Polish
Portuguese
Romanian
Slovak
Swedish
Ukrainian

Λαμπτήρες εργασίας

Ο αριθμός των στοιχείων που βρέθηκαν: 13

Μια μεγάλη γκάμα λαμπτήρων εργασίας από τον κατασκευαστή TK TRADE είναι σύγχρονος φωτισμός, η λειτουργία του οποίου είναι δυνατή για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Ανάλογα με τον τύπο των λαμπτήρων, η ορατότητά τους κυμαίνεται από 125 m έως 700 m . Σας ενθαρρύνουμε να εξοικειωθείτε με την παρακάτω προσφορά και να επιλέξετε τις κατάλληλες λάμπες εργασίας που θα σας επιτρέψουν να εργάζεστε ακόμα και τη νύχτα! Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις για εμάς, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή διαδικτυακής συνομιλίας. Θα χαρούμε να σας εξηγήσουμε όλα τα θέματα που σχετίζονται με τα προσφερόμενα προϊόντα.

Ανταλλακτικά για γεωργικά μηχανήματα

Λαμπτήρες εργασίας LED

Ο κατασκευαστής TK Trade προσφέρει σύγχρονες λάμπες εργασίας LED. Ανάλογα με τις ανάγκες, προσφέρουμε φώτα 8- LED, 16-LED και 100-LED. Είναι ιδανικά για γεωργικά μηχανήματα, εξασφαλίζοντας επαρκή ορατότητα για τους οδηγούς. Όλα τα προϊόντα φωτισμού κατασκευάζονται στην Πολωνία από έναν κατασκευαστή που είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές λαμπτήρων εργασίας και προειδοποίησης. Οι λαμπτήρες εργασίας που διατίθενται στην προσφορά μας, χάρη στην τεχνολογία LED , παρέχουν έως και 70% λιγότερη κατανάλωση ενέργειας από τους συμβατικούς λαμπτήρες, με πολύ μεγαλύτερη ισχύ φωτισμού. Οι αγορασμένες λάμπες εργασίας έχουν περίοδο εγγύησης 2 ετών, οπότε ακόμα κι αν κάτι υποστεί ζημιά - ο κατασκευαστής θα φροντίσει για την επισκευή. Επιπλέον, όλοι οι λαμπτήρες TK TRADE διαθέτουν πιστοποιητικά CE και εγκρίσεις R10 και R65 . Ανάλογα με τις ανάγκες, προσφέρουμε οβάλ λάμπες, τετράγωνες λάμπες εργασίας και λαμπτήρες ταινίας/πάνελ. Η οβάλ λάμπα εργασίας διαθέτει φωτισμό 8 LED με εμβέλεια ορατότητας έως και 125 m. Η ισχύς του είναι 24 W και η διάρκεια ζωής του ίδιου του φωτός μπορεί να είναι έως και 30.000 ώρες! Ο δεύτερος τύπος λαμπτήρα εργασίας LED είναι ένας τετράγωνος λαμπτήρας 16 διόδων. Η χρήση είναι δυνατή όπως στην οβάλ λάμπα - έως 30.000 ώρες. Η ορατότητα είναι ελαφρώς μεγαλύτερη, γιατί μπορεί να φτάσει τα 200 μέτρα .Λαμπτήρας λωρίδας

Η λωρίδα λάμπας είναι η μεγαλύτερη διαθέσιμη. Οι διαστάσεις του σας επιτρέπουν να εργάζεστε με θεριζοαλωνιστική μηχανή ή τρακτέρ μέχρι αργά το βράδυ, γιατί είναι σε θέση να παρέχει ορατότητα έως και 700 m . Η τιμή για μια λωρίδα λάμπας είναι ελαφρώς υψηλότερη από τις άλλες, αλλά αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έχει περισσότερες δυνατότητες από άλλες λάμπες. Πρώτα απ 'όλα, αυτή η λάμπα έχει διάχυτο φως στις πλευρές της λάμπας και το κέντρο λάμπει πολύ. Δεύτερον, είναι αδιάβροχο , επομένως ακόμη και οι μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες δεν θα επηρεάσουν την εργασία που εκτελείται. Τρίτον, το εύρος της λειτουργίας του μπορεί να είναι από -40 έως +50 μοίρες. Η γωνία δέσμης του λαμπτήρα ταινίας είναι 60 μοίρες, γι' αυτό και η ορατότητα είναι πολύ καλή. Σας ενθαρρύνουμε να εξοικειωθείτε με την προσφορά των διαθέσιμων ανταλλακτικών για γεωργικά μηχανήματα και να επιλέξετε τη σωστή λάμπα εργασίας LED. Στέλνουμε κάθε στοιχείο εντός 24 ωρών . Μετά την παραλαβή της αποστολής, έχετε 30 ημέρες για να την επιστρέψετε χωρίς να αναφέρετε κανέναν λόγο.

pixel