Κάστρα

Ο αριθμός των στοιχείων που βρέθηκαν: 15

Κλειδαριές και κλείσιμο για τις πλευρές του τρέιλερ σε σετ με κούμπωμα ή ξεχωριστά. Πολύ ανθεκτικές κλειδαριές μπουφέ WINTERHOFF με προστασία από τη διάβρωση. Μεγάλη ποικιλία από κλεισίματα για διάφορους τύπους ρυμουλκούμενων.

κλειδαριές σανίδας

Κλειδαριές για ατσάλινες πλευρές

Οι κλειδαριές για χαλύβδινα πλαϊνά είναι από τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα σε ρυμουλκούμενα Πολωνών και των περισσότερων Ευρωπαίων κατασκευαστών όπως TEMARED, martz, Niewiadów, Neptun, BORO ή Rydwan. Αυτές είναι συνήθως απλές και ισχυρές κατασκευές που πωλούνται σε ένα σετ με ένα συνδετήρα τοποθετημένο στο ίδιο το πλάι. Ανάλογα με την απαιτούμενη αντοχή, οι κλειδαριές μπορεί να είναι μικρές και φθηνές ή κατάλληλα μεγαλύτερες, ισχυρότερες και ακριβότερες - προσαρμοσμένες σε βαριά ρυμουλκούμενα.

Κλειδαριές για πλαϊνά από αλουμίνιο

Οι κλειδαριές για πλευρές αλουμινίου δεν διαφέρουν κατ' αρχήν από αυτές που προορίζονται για πλευρές από χάλυβα. Η κλειδαριά στο κούμπωμα μπλοκάρει τη δυνατότητα ανοίγματος της σανίδας. Οι πλαϊνές κλειδαριές αυτού του τύπου μπορούν, ωστόσο, να είναι επιφανειακές και εσοχές. Στο κατάστημά μας προσφέρουμε μόνο κλειδαριές σανίδων για σανίδες αλουμινίου. Εάν δεν γνωρίζετε ποια κλειδαριά μπουφέ θα είναι η καλύτερη για το τρέιλερ σας, επικοινωνήστε μαζί μας και οι ειδικοί μας θα σας συμβουλεύσουν ποιο προϊόν να επιλέξετε.
pixel