Πληροφορίες καταστήματος

UNITRAILER

Η Unitrailer είναι ένας διαδικτυακός λιανοπωλητής ανταλλακτικών και αξεσουάρ ρυμουλκούμενων αυτοκινήτων . Προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι η προσφορά μας πληροί τις απαιτήσεις κάθε χρήστη ρυμουλκούμενου αυτοκινήτου. Επεκτείνουμε συνεχώς τη γκάμα μας με νέα ανταλλακτικά και αξεσουάρ για ρυμουλκούμενα αυτοκινήτων, όπως φώτα και ηλεκτρικά για ρυμουλκούμενα, τροχούς για ρυμουλκούμενα, κάθε είδους μεντεσέδες, στηρίγματα, τροχούς ελιγμών και πολλά άλλα.

Εάν δεν βρείτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει στην προσφορά μας, επικοινωνήστε μαζί μας, πιθανότατα μπορούμε να εισαγάγουμε κάθε ανταλλακτικό για εσάς μέσα σε 1-2 εργάσιμες ημέρες και να το πουλήσουμε στην καλύτερη τιμή!

Αποστολή της εταιρείας

Στόχος μας είναι να γίνουμε ηγέτης στις ηλεκτρονικές πωλήσεις ρυμουλκούμενων αυτοκινήτων και αξεσουάρ ρυμουλκούμενων στην Ευρώπη.

Γνώμη πελατών

Κριτικές OpineoΚριτικές Ceneo

Οι απόψεις των πελατών είναι πολύ σημαντικές για εμάς. Μας δίνουν απάντηση στο αν είναι ικανοποιημένοι από τις αγορές που γίνονται στο κατάστημά μας, τον χρόνο παράδοσης και το επίπεδο εξυπηρέτησης. Χρησιμοποιούμε τα τρία πιο αξιόπιστα και δημοφιλή συστήματα γνώμης στην Πολωνία:

  1. Κριτικές Opineo
  2. Κριτικές Ceneo
  3. Κριτικές καταναλωτών Google
Κάθε γνώμη που προστίθεται από αυτά τα συστήματα επιβεβαιώνεται από την παραγγελία που γίνεται στο κατάστημά μας. Αυτό επιτρέπει στους πελάτες να αξιολογήσουν τη δουλειά μας. Χαιρόμαστε για κάθε γνώμη, γιατί μας επιτρέπουν να βελτιώνουμε συνεχώς το επίπεδο εξυπηρέτησης. Είμαστε ακόμη πιο ικανοποιημένοι γιατί καταφέρνουμε να διατηρήσουμε το επίπεδο ικανοποίησης των πελατών στο κατάστημά μας σε πάνω από 95% .

Οι αγορές στο κατάστημά μας είναι ασφαλείς

κατάστημα idosell Χρησιμοποιούμε το σύστημα IdoSell Shop που δίνει στους πελάτες τον έλεγχο της παραγγελίας και της διαδικασίας εκπλήρωσης της παραγγελίας. Ενδιαφερόμαστε επίσης για τα δικαιώματα και την ασφάλειά σας χάρη στο πιστοποιητικό SSL που διασφαλίζει την πλήρη προστασία των συναλλαγών και όλων των δεδομένων που μεταδίδονται μέσω του καταστήματός μας.

Ανά πάσα στιγμή, μπορείτε να διαβάσετε τους Κανονισμούς, την Πολιτική Απορρήτου και πληροφορίες σχετικά με την υπαναχώρηση από τη σύμβαση.

Μπορείτε επίσης να δείτε πληροφορίες καταστήματος, έξοδα αποστολής και Διαθέσιμες μεθόδους πληρωμής και προμήθειες ανά πάσα στιγμή.


Πιστοποιητικά

Πιστοποιημένο κατά ISO

Όταν κάνετε αγορές στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορείτε να είστε σίγουροι για τα κατάλληλα πρότυπα εξυπηρέτησης και την υψηλότερη ποιότητά του. Η εταιρεία μας έχει πιστοποιηθεί και έχει εφαρμόσει και διατηρεί σύστημα διαχείρισης ποιότητας που πληροί τις απαιτήσεις του ISO 9001:2015 στο πεδίο εφαρμογής:

  • Σχεδιασμός, παραγωγή και σέρβις ρυμουλκούμενων αυτοκινήτων
  • Παραγωγή συγκολλημένων στοιχείων και κατασκευών
  • υπηρεσίες μεταλλουργίας
  • Πώληση μέσω Διαδικτύου

Οι υπάλληλοί μας έχουν εκπαιδευτεί κατάλληλα και λειτουργούν σύμφωνα με αυστηρούς κανόνες στην εργασία. Κάνουμε κάθε ενέργεια που αφορά τους πελάτες του καταστήματός μας σύμφωνα με τα υψηλότερα παγκόσμια πρότυπα.

Αυτό μας επιτρέπει να αντιμετωπίζουμε κάθε είδους θέματα, παράπονα και επιστροφές πολύ αποτελεσματικά και ελαχιστοποιεί την πιθανότητα λαθών. Η υιοθέτηση τόσο απαιτητικών προτύπων έχει ως αποτέλεσμα πολύ υψηλό επίπεδο ικανοποίησης των πελατών μας, οι οποίοι εκτιμούν τις άνετες αγορές στο κατάστημά μας και την άμεση και αποτελεσματική βοήθεια σε περίπτωση προβλημάτων .

Για τη διευκόλυνσή σας, έχουμε ετοιμάσει πολλές μορφές επικοινωνίας που είναι διαθέσιμες κατά τις εργάσιμες ώρες του Γραφείου Εξυπηρέτησης Πελατών μας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας το σύστημα ηλεκτρονικού εμπορίου Idosell Shop, το οποίο επιτρέπει πολλές μορφές επικοινωνίας και διαχείρισης παραγγελιών απευθείας από τον πίνακα πελατών. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τηλεφωνική επαφή, δωρεάν συνομιλία, φόρμα επικοινωνίας, επικοινωνία απευθείας μέσω e-mail ή τα προφίλ μας σε κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook, το Twitter, το LinkedIn ή το Instagram.

Είμαστε πάντα στην ευχάριστη θέση να βοηθήσουμε και να συμβουλεύσουμε, ενθαρρύνοντας την επαφή και διατηρώντας το επίπεδο που καθορίζεται στις απαιτήσεις του προτύπου. Επίσης, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλίσουμε την ικανοποίησή σας και συχνά εφαρμόζουμε ακόμη πιο απαιτητικά πρότυπα για την άνεσή σας.


τις καλύτερες ευχές

Ομάδα UNITRAILER.

Η ιστορία της εταιρείας


07/2016

Το κατάστημα UNITRAILER ξεκινά τη δράση του


10/2016

Ξεκινήσαμε να πουλάμε ρυμουλκούμενα αυτοκινήτων με την επωνυμία Unitrailer


12/2016

Ξεκινήσαμε να διανέμουμε τροχούς με την επωνυμία Unitrailer


02/2017

Ξεκινάμε πωλήσεις στη γερμανική αγορά στο κατάστημα unitrailer.de


03/2017

Ολοκληρώσαμε τις πρώτες 1.000 παραγγελίες και αρχίσαμε να διανέμουμε φώτα με την επωνυμία Unitrailer


08/2017

Ξεκινάμε πωλήσεις στη βρετανική αγορά στο κατάστημα unitrailer.co.uk


10/2017

Έχουμε ολοκληρώσει 10.000 παραγγελίες


12/2017

Ξεκινήσαμε τη διανομή μεταφορικών ταινιών με την επωνυμία Unitrailer


04/2018

Η μάρκα Unitrailer έχει εμπλουτιστεί με ένα άλλο προϊόν - γρύλους με μανιβέλα


04/2018

Έχουμε ξεκινήσει καταστήματα αφιερωμένα στις ακόλουθες αγορές: Γαλλική, Ολλανδική, Τσέχικη και Ιταλική


07/2018

Ξεκινάμε πωλήσεις στη ρουμανική αγορά στο κατάστημα unitrailer.ro


03/2019

Ξεκινάμε πωλήσεις στη σουηδική αγορά στο κατάστημα unitrailer.se


05/2019

Ξεκινάμε πωλήσεις στη νορβηγική αγορά στο κατάστημα unitrailer.no


06/2019

Ξεκινάμε την πώληση αγροτικών ανταλλακτικών στην πολωνική αγορά στο κατάστημα unifarmer.pl


07/2020

Ξεκινάμε πωλήσεις στη δανική αγορά στο κατάστημα unitrailer.dk


08.2020

Έχουμε ολοκληρώσει 100.000 παραγγελίες


01.2021

Ξεκινάμε πωλήσεις στην ιρλανδική αγορά στο κατάστημα unitrailer.ie


04/2021

Ξεκινάμε πωλήσεις στην αυστριακή αγορά στο κατάστημα unitrailer.at


05/2021

Ξεκινάμε πωλήσεις στην αγορά της Ουκρανίας στο κατάστημα unitrailer.com.ua


12/2021

Αλλάζουμε έδρα της εταιρείας και μετακομίζουμε στο ul. Budowlana 30 στο Λούμπλιν


01.2022

Ξεκινάμε πωλήσεις στην ελβετική αγορά στο κατάστημα unitrailer.ch


02/2022

Ξεκινάμε τις πωλήσεις στην πορτογαλική αγορά στο κατάστημα unitrailer.pt


06.2022

Ξεκινάμε πωλήσεις στη σλοβακική αγορά στο κατάστημα unitrailer.sk


03.2023

Ξεκινάμε πωλήσεις στις αγορές της Λιθουανίας, της Λετονίας, της Εσθονίας και της Βουλγαρίας στη διεύθυνση unitrailer.lt, unitrailer.lv, unitrailer.ee, utrailer.bg


04/2023

Ξεκινάμε πωλήσεις στη σλοβενική αγορά στο κατάστημα unitrailer.si

pixel