Ελαστικά τρέιλερ

Ο αριθμός των στοιχείων που βρέθηκαν: 16

Ελαστικά για όλες τις εποχές για ρυμουλκούμενα αυτοκινήτων , ρυμουλκούμενα και τροχόσπιτα με καλές παραμέτρους οδήγησης. Αντικαταστήστε τα ελαστικά σας με εντελώς καινούργια και αισθανθείτε ασφαλείς στο δρόμο.

Ελαστικά τρέιλερ

Ελαστικά για όλες τις εποχές – στάνταρ στα τρέιλερ

Στα ρυμουλκούμενα αυτοκινήτων, τα τροχόσπιτα και τα ρυμουλκά , συναντάμε συνήθως ελαστικά όλων των εποχών. Σε αντίθεση με τα αυτοκίνητα, όπου ο διαχωρισμός σε θερινά και χειμερινά ελαστικά είναι πολύ σαφής, στα τρέιλερ χρησιμοποιούμε ένα ελαστικό για όλο το χρόνο. Χάρη σε αυτό, δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για την αντικατάστασή τους κάθε σεζόν. Η παρατεταμένη χρήση, ωστόσο, προκαλεί μεγαλύτερη φθορά. Επομένως, τα ελαστικά τρέιλερ πρέπει να ελέγχονται πιο συχνά για την κατάσταση και το βάθος του πέλματος.

Ελαστικά τρέιλερ - ποιο να διαλέξετε;

Όταν επιλέγουμε ελαστικά για το ρυμουλκούμενο, πρέπει να ελέγξουμε τις παραμέτρους που καθορίζουν εάν το ελαστικό θα ταιριάζει στη ζάντα. Ξεκινάμε ελέγχοντας το μέγεθος της ζάντας, μεταξύ των οποίων οι 10, 13 και 14 ίντσες είναι οι πιο δημοφιλείς. Είναι πάντα η τελευταία παράμετρος στο όνομα του ελαστικού. Στη συνέχεια επιλέγουμε το πλάτος και το ύψος του ελαστικού. Το τελευταίο πράγμα που πρέπει να προσέξουμε όταν πρόκειται για ελαστικά τρέιλερ είναι ο δείκτης φορτίου. Το επιλέγουμε για το GVW του τρέιλερ ώστε το ελαστικό να αντέχει το φορτίο της επιφάνειας μεταφοράς του ρυμουλκούμενου.

Κανονικά έναντι ενισχυμένων ελαστικών - ποιες είναι οι διαφορές;

Τα κανονικά ελαστικά είναι σχεδιασμένα για ελαφριά ρυμουλκούμενα. Η χωρητικότητα φορτίου τους επιτρέπει τη χρήση μόνο σε αυτόν τον τύπο ρυμουλκούμενων. Όταν απαιτείται χωρητικότητα φορτίου άνω των 750 kg , τα ενισχυμένα ελαστικά με ένδειξη C μετά το μέγεθος είναι η φυσική επιλογή. Είναι πολύ πιο ανθεκτικά και λειτουργούν καλά σε ρυμουλκούμενα βαρέων κατασκευών, ρυμουλκούμενα ή ρυμουλκούμενα σκαφών.
pixel