αξεσουάρ

Ο αριθμός των στοιχείων που βρέθηκαν: 193

Μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ για ρυμουλκούμενα και ρυμουλκούμενα θα σας επιτρέψει να βρείτε τα πιο απαραίτητα στοιχεία για το ρυμουλκούμενο σας. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα Unitrailer.pl θα βρείτε βάσεις δαπέδου για ρυμουλκούμενα, κοτσαδόρους φύλλων, τάκους τροχών, καλύμματα πλήμνης άξονα φρένων και πολλά άλλα αξεσουάρ για ρυμουλκούμενα. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις για εμάς - επικοινωνήστε μαζί μας μέσω διαδικτυακής συνομιλίας ή μέσω τηλεφώνου. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας!

Αποστολή αξεσουάρ τρέιλερ σε 24 ώρες!

Χάρη στη συνεχώς διευρυνόμενη προσφορά πωλήσεων, θα βρείτε πλέον στο κατάστημά μας τα περισσότερα από τα απαραίτητα και πρόσθετα αξεσουάρ για ρυμουλκούμενα και ρυμουλκούμενα. Εδώ θα βρείτε τόσο μικρά στοιχεία για ρυμουλκούμενα, όπως: σφηνοειδή άγκιστρα , τετράγωνα μπουλόνια u , ατσάλινες γραμμές θραύσης ή ακόμα και λαβές από μουσαμά, καθώς και μπάλα κοτσαδόρου , τσάντες τροχών ή πλαίσιο με μουσαμά . Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την εύρεση ενός συγκεκριμένου προϊόντος - επικοινωνήστε μαζί μας. Θα σας βοηθήσουμε να βρείτε τα ανταλλακτικά τρέιλερ που ψάχνετε. Οι περισσότερες αποστολές γίνονται εντός 24 ωρών , ώστε το δέμα να φτάσει σε εσάς εντός 2-3 εργάσιμων ημερών .

Ρυμούλκηση μπάλα κοτσαδόρου

Η μπάλα ρυμούλκησης της Winterhoff είναι κατασκευασμένη από χάλυβα με μέγιστο συνολικό βάρος έως 3500 kg . Μπορεί να εγκατασταθεί σε ρυμουλκούμενα, τετράτροχα, επιβατικά αυτοκίνητα και τρακτέρ. Χάρη στο γεγονός ότι επεκτείνουμε συνεχώς την προσφορά πωλήσεών μας, από εδώ και στο εξής μπορείτε να βρείτε ανταλλακτικά για γεωργικά μηχανήματα στο κατάστημά μας - συμπεριλαμβανομένων ανταλλακτικών τρακτέρ και θεριζοαλωνιστικών μηχανών. Στο μοντέλο γάντζου " KUB 50-3500 KG ", το επιτρεπόμενο συνολικό βάρος (GVW) του ρυμουλκούμενου ρυμουλκούμενου είναι έως 3500 κιλά και η μέγιστη πίεση στη σφαίρα του γάντζου είναι έως και 200 κιλά . Ένα παξιμάδι και μια ροδέλα περιλαμβάνονται στο σετ Γιατί αξίζει να επιλέξετε προϊόντα της Winterhoff Επειδή χαρακτηρίζονται από την υψηλότερη ποιότητα και αξιοπιστία, τα προτείνουμε και τα χρησιμοποιούμε στα τρέιλερ μας, γιατί δεν μας έχουν απογοητεύσει ποτέ.

pixel