Γάντζοι ρυμούλκησης

Ο αριθμός των στοιχείων που βρέθηκαν: 4

Κοτσαδόροι για αυτοκίνητα πιστοποιημένοι από τους αποδεδειγμένους Πολωνούς κατασκευαστές Steinhof και Imioła . Αν θέλετε να βρείτε έναν κοτσαδόρο για το αυτοκίνητό σας, έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Έχουμε μια τεράστια ποικιλία από γάντζους για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων. Σας ενθαρρύνουμε να εξοικειωθείτε με την προσφορά μας. Δεν ξέρετε ποιον κοτσαδόρο να διαλέξετε; Οι ειδικοί μας θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το σωστό - επικοινωνήστε μαζί μας μέσω συνομιλίας ή μέσω τηλεφώνου.

γάντζοι ρυμούλκησης

Κοτσαδόροι Steinhof

Η Steinhof είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές κοτσαδόρων στην Πολωνία. Τα άγκιστρα αυτής της εταιρείας συνιστώνται στα περισσότερα εργοστάσια συναρμολόγησης λόγω της πολύ καλής ποιότητας, της αντοχής και των μελετημένων λύσεων που είναι ιδανικά για καθημερινή χρήση. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα διαθέτουμε γάντζους Steinhof για όλα τα μοντέλα επιβατικών αυτοκινήτων και λεωφορείων. Δεν πουλάμε μεταχειρισμένα άγκιστρα, επομένως είστε εγγυημένοι ότι κάθε άγκιστρο που αγοράζεται στο κατάστημά μας θα είναι ολοκαίνουργιο και θα το παραδώσουμε με ασφάλεια στο μέρος που θα καθορίσετε. Αν ενδιαφέρεστε για ένα συγκεκριμένο μοντέλο γάντζου Steinhof που δεν έχουμε στο κατάστημά μας, επικοινωνήστε μαζί μας και θα το παραγγείλουμε ειδικά για εσάς!

Κοτσαδόροι για επιβατικά αυτοκίνητα

Οι κοτσαδόροι για επιβατικά αυτοκίνητα αυξάνουν σημαντικά τις δυνατότητες που προσφέρει το αυτοκίνητό σας. Χάρη στην τοποθέτηση του κοτσαδόρου στο αυτοκίνητό σας, μπορείτε εύκολα να τραβάτε διάφορα είδη ρυμουλκούμενων με αυτόν. Να χτίσετε ένα σπίτι, να πάτε σε ένα οικόπεδο ή διακοπές ή ίσως να ψαρέψετε με φίλους; Μπορείτε να συνδέσετε αποσκευές, μοτοσικλέτα ή ρυμουλκούμενο σκάφους στο γάντζο και να απολαύσετε άνετη μεταφορά χωρίς να χρειάζεται να καταστρέψετε το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Τα άγκιστρα αυτοκινήτου θα λειτουργήσουν επίσης καλά όταν διευθύνετε μια επιχείρηση και θέλετε να συνδέσετε άλλους τύπους ρυμουλκούμενων, π.χ. με προειδοποιητικές πινακίδες ή γεννήτριες ρεύματος. Ο γάντζος στο αυτοκίνητο σας δίνει εξαιρετικές δυνατότητες σε μικρή τιμή. Αν θέλετε να παραγγείλετε κοτσαδόρους αυτοκινήτου , επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τα σωστά μοντέλα για το αυτοκίνητό σας!

pixel