Ηλεκτρικές δέσμες

Ο αριθμός των στοιχείων που βρέθηκαν: 28

Ηλεκτρικές ζώνες για ρυμουλκούμενα αυτοκινήτων και ρυμουλκούμενα με βύσμα 13 ή 7 ακίδων και βύσματα μπαγιονέτ. Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις για ρυμουλκούμενα διαφόρων μηκών για πολλά μοντέλα δημοφιλών κατασκευαστών.

πλεξούδα καλωδίωσης τρέιλερ

Ηλεκτρικές ζώνες για ελαφριά ρυμουλκούμενα

Οι ηλεκτρικές ζώνες για ελαφριά ρυμουλκούμενα έχουν συνδέσεις με τα πίσω φώτα σήμανσης. Ωστόσο, δεν είναι εξοπλισμένα με βύσματα για φώτα σήμανσης, τα οποία απαιτούνται για μεγαλύτερα ρυμουλκούμενα. Τα ελαφριά ρυμουλκούμενα είναι εξοπλισμένα με ανακλαστήρες, επομένως αυτή η εγκατάσταση είναι ιδανική για αυτόν τον τύπο ρυμουλκούμενων. Οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις ελαφρών ρυμουλκούμενων που προσφέρονται στο κατάστημά μας έχουν σταθερές σειρές του μήκους του τρέιλερ στο οποίο θα χωρέσουν. Κατά την αγορά, ελέγξτε ποια ζώνη ταιριάζει με το τρέιλερ ή συμβουλευτείτε τους ειδικούς μας μέσω συνομιλίας ή τηλεφωνικά.

Ηλεκτρικές ζώνες για ρυμουλκούμενα

Οι ηλεκτρικές ζώνες για ρυμουλκούμενα μπορούν να έχουν μήκος έως και οκτώ μέτρα στην περίπτωση των μεγαλύτερων μοντέλων. Αυτές οι πλεξούδες είναι εξοπλισμένες με σύνδεσμο 13 ακίδων που επιτρέπει τη σωστή λειτουργία του φωτός οπισθοπορείας, που απαιτείται για ρυμουλκούμενα με GVW άνω των 750 kg. Οι ιμάντες ρυμουλκών που πουλάμε στο κατάστημά μας είναι πολύ ανθεκτικές και ανθεκτικές σε διάφορες καιρικές συνθήκες. Εάν θέλετε να είστε σίγουροι ότι δεν θα υπάρξει βραχυκύκλωμα ή βλάβη της ηλεκτρικής εγκατάστασης στο ρυμουλκούμενο σας στο δρόμο, θα πρέπει να επιλέξετε την προσφορά μας.
pixel