Λαμπτήρες σήμανσης

Ο αριθμός των στοιχείων που βρέθηκαν: 90

Παραδοσιακά και LED λαμπτήρες σήμανσης για ρυμουλκούμενα, ρυμουλκά και τροχόσπιτα. Λευκό-κόκκινο, λευκό και πορτοκαλί φώτα μαρκαδόρου από τα FRISTOM, ASPÖCK, HORPOL και UNITRAILER. Οι δείκτες υψηλότερης ποιότητας για εύκολη συναρμολόγηση με άμεση αποστολή διαθέσιμοι άμεσα.

Λαμπτήρες LED

Φώτα σήμανσης για το τρέιλερ

Τα φώτα σήμανσης σε ρυμουλκούμενα αυτοκινήτων, ημιρυμουλκούμενα και άλλα μηχανοκίνητα οχήματα πρέπει να χρησιμοποιούνται σύμφωνα με τα κριτήρια που ορίζονται αυστηρά από το ευρωπαϊκό πρότυπο που περιέχεται στον κανονισμό ECE 48. Τα φώτα σήμανσης πρέπει να διασφαλίζουν επαρκή ορατότητα και ασφάλεια τόσο στο δρόμο όσο και όταν είναι σταθμευμένα . Στο κατάστημά μας θα βρείτε μαρκαδόρους που πληρούν όλες τις απαιτήσεις έγκρισης και προορίζονται για όλους τους τύπους τρέιλερ.

Μαρκαδόροι LED για τρέιλερ

Χάρη στην κατασκευή LED τους , οι λαμπτήρες σήμανσης LED είναι πολύ πιο ανθεκτικοί και η διάρκεια ζωής τους είναι ακόμη και αρκετές δεκάδες χιλιάδες ώρες. Οι καλοί δείκτες βοηθούν όταν οδηγείτε με τρέιλερ μετά το σκοτάδι, επειδή σας επιτρέπουν να δείτε ολόκληρο το περίγραμμα του τρέιλερ. Αυτό κάνει κάθε ελιγμό πολύ πιο εύκολο και πιο ακριβή. Ανάλογα με τον τύπο του ρυμουλκούμενου, χρησιμοποιούνται τυπικοί λαμπτήρες σήμανσης τοποθετημένοι απευθείας στο ρυμουλκούμενο ή φώτα σήμανσης σε εύκαμπτο βραχίονα κατασκευασμένο από καουτσούκ. Υπάρχουν επίσης μπροστινά, πλαϊνά και πίσω φώτα σήμανσης. Κάθε ένας από αυτούς τους τύπους λαμπτήρων μπορεί να βρεθεί στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Λαμπτήρες σήμανσης για το ρυμουλκούμενο

Ο φωτισμός του ρυμουλκού ελέγχεται πολύ συχνά από κάθε είδους υπηρεσίες κατά τους οδικούς ελέγχους. Οι λαμπτήρες σήμανσης τρέιλερ είναι ιδιαίτερα χρήσιμοι λόγω του μεγέθους των ρυμουλκούμενων αυτοκινήτων και των συνθηκών στις οποίες λειτουργούν. Πολύ συχνά πρόκειται για δυσμενείς συνθήκες κάπου στη μέση του δρόμου ή σε μια στενή πλατεία, όπου η ορατότητα του περιγράμματος του ρυμουλκούμενου είναι ζωτικής σημασίας για την πλήρη επιτυχία και ασφάλεια της φόρτωσης ή εκφόρτωσης.
pixel