Ζώνες ιμάντες

Ο αριθμός των στοιχείων που βρέθηκαν: 10

Ιμάντες ιμάντων για μεταφορά και στερέωση φορτίων. Διαφορετικά μήκη και χωρητικότητα φορτίου. Ταχεία αποστολή. Συμβατό με το ευρωπαϊκό πρότυπο EN1492-1: 2000, πιστοποιημένο από GS και TUV.

ιμάντες ζώνης

Γερανοί ιμάντες

Οι ιμάντες γερανού χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά διαφόρων τύπων υλικών που απαιτούν ιμάντες για να ανυψωθούν ή να μετακινηθούν, π.χ. παλέτες, βαριά δέματα ή άλλα βαριά αντικείμενα. Το πλεονέκτημά τους είναι η ικανότητα να πιάνουν ένα αντικείμενο πολύ γρήγορα χωρίς να χρειάζεται να βρουν ένα σημείο για να το προσαρτήσουν. Για το λόγο αυτό χρησιμοποιούνται σε επαναφόρτωση, σε εργοτάξια και σε αποθήκες. Οι ιμάντες μπορούν να έχουν αντοχή αρκετών τόνων και μήκος αρκετών μέτρων. Κατά τη μεταφορά διαφόρων εμπορευμάτων, συνήθως χρησιμοποιούνται πολλές σφεντόνες ταυτόχρονα, γεγονός που επιτρέπει σταθερό και ελεγχόμενο ελιγμό των εμπορευμάτων.



Πολυεστερικοί ιμάντες

Οι πολυεστερικοί ιμάντες που προσφέρουμε στο κατάστημά μας προέρχονται από Πολωνό κατασκευαστή και διαθέτουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά και εγκρίσεις. Ο υψηλός συντελεστής ασφάλειας 7:1 επιβεβαιώνει την υψηλότερη ποιότητα και αντοχή τους. Είναι ιδανικά για ευαίσθητα προϊόντα που δεν θα καταστραφούν από την λεία επιφάνεια της σφεντόνας από πολυεστέρα. Στο τέλος έχουν τις πιο καθολικές απολήξεις βρόχου. Οι ιμάντες με ιμάντες διακρίνονται εύκολα από το μωβ, κίτρινο ή πράσινο χρώμα τους, το οποίο καθορίζει τις παραμέτρους τους και σας επιτρέπει να επιλέξετε τη σωστή σφεντόνα για τις ανάγκες σας.

pixel