Ζάντες ελαστικών

Ο αριθμός των στοιχείων που βρέθηκαν: 98

Ζάντες και ελαστικά τρέιλερ σε δημοφιλή μεγέθη: 155/70 R13 , 165/70 R13 , 185 R13C και 195/50. Ζάντες για το τρέιλερ 10' 13' 14' με σχέδιο μπουλονιού 4x100 ή 5x112. Αποδεδειγμένα μοντέλα: Mefro, Rosava, Twonhall, Ovation, Linglong, Radial, Fullrun, Kenda. Όλα τα προϊόντα άμεσα διαθέσιμα με γρήγορη παράδοση με courier.

Ελαστικά στεφάνης τροχού για τρέιλερ

Τροχοί τρέιλερ

Οι τροχοί του τρέιλερ είναι συνήθως όλο το χρόνο και δεν χρειάζονται αλλαγή τόσο συχνά όσο στο αυτοκίνητο. Ωστόσο, θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία στο τροχόσπιτο όσον αφορά την οδηγική άνεση και ασφάλεια. Για το λόγο αυτό, αξίζει να προσέχετε την κατάσταση των τροχών στο τρέιλερ και να τους αντικαταστήσετε με προοδευτική φθορά. Οι τροχοί του τρέιλερ φθείρονται τόσο από τη συχνή χρήση, την οδήγηση με σχεδόν άδειο ρυμουλκούμενο όσο και όταν το ρυμουλκούμενο είναι σταθμευμένο στο γκαράζ λόγω της γήρανσης. Οι ιδιότητες πρόσφυσης στο δρόμο, αποστράγγισης νερού και δαγκώματος στο χιόνι χειροτερεύουν καθημερινά. Η οδηγική άνεση μειώνεται επίσης. Οι τροχοί εκτίθενται σε μεγάλο φορτίο κάθε φορά λόγω του φορτίου και φθείρονται πιο γρήγορα από αυτούς του αυτοκινήτου. Οι τροχοί που διατίθενται στο κατάστημά μας προέρχονται από αποδεδειγμένους κατασκευαστές και είναι φθηνοί στην αγορά, ενώ ταυτόχρονα αυξάνουν σημαντικά την ασφάλεια οδήγησης με ρυμουλκούμενο.

Ελαστικά τρέιλερ

Τα ελαστικά τρέιλερ θα πρέπει να επιλέγονται ως προς το μέγεθος, την ονομαστική ταχύτητα και τη χωρητικότητα φορτίου. Για ιδιαίτερα φορτισμένα, βαριά ρυμουλκούμενα, αξίζει να επιλέξετε ενισχυμένα ελαστικά που μπορούν να αντέξουν ακόμη και τα πιο βαριά φορτία. Όλες οι πληροφορίες για το ελαστικό βρίσκονται σε ένα αυτοκόλλητο που είναι κολλημένο στο πέλμα στο εργοστάσιο. Στο κατάστημά μας περιλαμβάνονται επίσης στις προδιαγραφές του προϊόντος, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε ένα ελαστικό για ένα δεδομένο τρέιλερ. Τα ελαστικά τρέιλερ πρέπει να αντικαθίστανται όταν το βάθος πέλματος πέσει κάτω από 2 mm . Είναι πάντα καλή ιδέα να έχετε μαζί σας ένα εφεδρικό ελαστικό σε περίπτωση που κάποιο από τα ελαστικά σας τρυπήσει. Οι κατασκευαστές ρυμουλκούμενων συνήθως επιτρέπουν την τοποθέτηση ειδικών στηρίξεων εφεδρικών τροχών στη ράβδο έλξης ή στο πλαίσιο. Το εφεδρικό ελαστικό μπορεί επίσης να μεταφερθεί απλά χρησιμοποιώντας την επιφάνεια μεταφοράς του τρέιλερ.

Ζάντες τρέιλερ

Οι ζάντες των ρυμουλκούμενων μπορεί να είναι πολύ στραβά στους πολωνικούς δρόμους, οι οποίοι συχνά είναι γεμάτοι τρύπες. Καμπυλότητα μπορεί επίσης να συμβεί όταν χτυπάτε ένα ψηλό κράσπεδο ή άλλο αντικείμενο. Συχνά, αν δεν ασφαλιστούν προσεκτικά και χρησιμοποιούνται το χειμώνα, απλώς σκουριάζουν και χάνουν τις ιδιότητές τους. Στην UNITRAILER, προσφέρουμε ζάντες τρέιλερ στα πιο συνηθισμένα μεγέθη: 10, 13 και 14 ίντσες . Κατά την επιλογή τους για το ρυμουλκούμενο, είναι απαραίτητο να ελέγξετε την απόσταση μεταξύ των μπουλονιών στερέωσης και του ET. Οι ζάντες που προσφέρουμε προστατεύονται ακόμα και από πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες. Είναι πολύ ισχυρά και ανθεκτικά στη διάβρωση. Απολαύστε τις αγορές σας!
pixel