Καλώδια φρένων για ρυμουλκούμενα | καλώδιο bowden

Ο αριθμός των στοιχείων που βρέθηκαν: 30

Καλώδια φρένων για ρυμουλκούμενα με άξονες πέδησης, γνωστά και ως καλώδια ή καλώδια Bowden. Σύνδεσμοι για φρεναρισμένους άξονες AL-KO. Διατίθεται σε διαφορετικά μήκη για όλα τα μοντέλα αξόνων.

Ντίζα φρένου Bowden

AL-KO PROFI καλώδια μακράς διάρκειας bowden

Τα καλώδια AL-KO PROFI longlife Bowden είναι η τελευταία γενιά καλωδίων φρένων που έχουν σχεδιαστεί για άξονες αυτού του κατασκευαστή. Χαρακτηρίζονται από σημαντικά αυξημένη αντοχή και αντοχή σε διάφορες συνθήκες στις οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Χάρη σε αυτό, μπορούν να διαρκέσουν αρκετές έως πολλές φορές περισσότερο από τα καλώδια φρένων της προηγούμενης γενιάς. Είναι κατάλληλα ακόμη και για ρυμουλκούμενα σκαφών και μπορούν να βυθιστούν στο νερό.

Κατασκευή της ντίζας φρένων AL-KO PROFI longlife Bowden

Το κάλυμμα του καλωδίου AL-KO PROFI longlife Bowden αποτελείται από μια εσωτερική έλικα ενισχυμένη με μέταλλο, μια έλικα Bowden με επίστρωση PVC και μια εξωτερική θήκη από ειδικό πλαστικό τοποθετημένο μέσα στο καλώδιο. Το σφράγισμα καλωδίου με τοποθετημένο ελαστομερές άκρο τα κάνει στεγανά. Χάρη στη σύγχρονη κατασκευή του καλωδίου bowden, το AL-KO PROFI longlife είναι ένα από τα πιο ανθεκτικά καλώδια της αγοράς.
pixel