Άξονες και εξαρτήματα ανάρτησης

Ο αριθμός των στοιχείων που βρέθηκαν: 195

Άξονες για τρέιλερ και αμορτισέρ από γνωστούς κατασκευαστές AL-KO και KNOTT σε εκδόσεις με φρένο ή χωρίς φρένο σε πολλά μεγέθη και διαφορετικές αποστάσεις μπουλονιών στερέωσης. Έχουμε αφιερωμένα καλώδια φρένων, λαβές, παπούτσια φρένων και αμορτισέρ για τους άξονες στρέψης που πουλάμε. Δείτε την προσφορά μας σε άξονες τρέιλερ και αμορτισέρ για άξονα ρυμουλκούμενου.

άξονες ρυμουλκούμενου, καλώδιο bowden, αμορτισέρ άξονα

Άξονες τρέιλερ AL-KO και KNOTT

Οι άξονες του ρυμουλκούμενου είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία σε ολόκληρη τη δομή του ρυμουλκούμενου. Η δύναμη, ο χειρισμός και το GVW του τρέιλερ εξαρτώνται από αυτά. Τα τελευταία χρόνια, οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές αξόνων ρυμουλκούμενων AL-KO και KNOTT εισήγαγαν σύγχρονες λύσεις που επέτρεψαν την αντικατάσταση των παλιών αξόνων που βασίζονται κυρίως σε ελατήρια με σύγχρονα προϊόντα. Επί του παρόντος, οι άξονες που παράγονται και τοποθετούνται σε ρυμουλκούμενα είναι κυρίως άξονες στρέψης που αναρτώνται σε άξονες στρέψης, π.χ. ο άξονας για το μοντέλο ρυμουλκούμενου VG7 750 kg. Διατίθενται σε δύο εκδόσεις: άξονες ρυμουλκούμενου χωρίς φρένο και άξονες ρυμουλκούμενου με φρένο . Χαρακτηρίζονται από καλύτερη απόσβεση ανομοιομορφιών στο δρόμο ακόμα και με μικρό φορτίο, πολύ καλό χειρισμό και αντοχή, που τους επιτρέπει να χρησιμοποιούνται στο τρέιλερ για πολλά χρόνια. Εάν δεν έχετε βρει τους κατάλληλους άξονες για το ρυμουλκούμενο σας, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή e-mail και θα σας το φέρουμε κατόπιν ειδικής παραγγελίας, ώστε να απολαύσετε ξανά ένα ασφαλές και αποτελεσματικό τρέιλερ.

Καλώδια Bowden - Καλώδια φρένων AL-KO

Τα καλώδια Bowden που κατασκευάζονται από την AL-KO είναι τέλεια για κάθε τρέιλερ με φρένο. Στο κατάστημά μας, προσφέρουμε καλώδια φρένων για διάφορες συσκευές υπέρβασης. Χάρη σε αυτό, θα βρείτε εύκολα αυτό που θα ταιριάζει στο τρέιλερ σας. Η ασφάλειά σας εξαρτάται από τη σωστή επιλογή και σύνδεση των καλωδίων, επομένως αξίζει να συμβουλευτείτε τους ειδικούς μας που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τα σωστά καλώδια bowden για ένα συγκεκριμένο μοντέλο τρέιλερ. Οι γραμμές φρένων που προσφέρουμε είναι κατασκευασμένες από ειδικά υλικά που είναι ανθεκτικά στο νερό, τη σκόνη, την άμμο και άλλα πράγματα που μπορεί να συναντήσετε στο δρόμο. Επίσης δεν φοβούνται τις καιρικές συνθήκες και το να κρατούνται κάτω από ένα σύννεφο. Μην κάνετε οικονομία στη δική σας ασφάλεια και σε αυτή των άλλων χρηστών του δρόμου. Τα καλώδια Bowden φθείρονται όπως όλα τα άλλα μέρη, γι' αυτό αξίζει να τα αντικαθιστάτε από καιρό σε καιρό.

Αμορτισέρ άξονα τρέιλερ

Τα αμορτισέρ AL-KO και KNOTT άξονα ρυμουλκούμενου βοηθούν τους άξονες να απορροφούν όλα τα χτυπήματα στο δρόμο. Εάν ενδιαφέρεστε για την υψηλότερη άνεση κατά την οδήγηση με και χωρίς φορτίο, η στήριξη της ανάρτησης του τρέιλερ στον άξονα με αμορτισέρ θα είναι η καλύτερη επιλογή. Οι αποσβεστήρες αξόνων πρέπει να διαμορφωθούν σύμφωνα με το GVW. Συνήθως, οι κατασκευαστές υποδεικνύουν την αντοχή ενός συγκεκριμένου τύπου αμορτισέρ με διαφορετικά χρώματα. Ελέγξτε ποιο αμορτισέρ αντιστοιχεί στους άξονες που χρησιμοποιούνται στο τρέιλερ σας ή ζητήστε βοήθεια από τους ειδικούς μας, οι οποίοι θα σας συμβουλεύσουν το σωστό προϊόν.
pixel