Αντιδιαρρηκτική προστασία

Ο αριθμός των στοιχείων που βρέθηκαν: 9

Η αντιδιαρρηκτική κλειδαριά είναι μια δυσδιάκριτη συσκευή που διασφαλίζει την ασφάλεια των εμπορευμάτων και του χώρου αποσκευών του λεωφορείου σας. Επιπλέον, θα είναι τέλειο ως προστασία για την εξώπορτα του camper. Το αναμφισβήτητο πλεονέκτημά τους είναι η εύκολη τοποθέτηση και η συμβατότητα της κλειδαριάς με όλα τα επαγγελματικά οχήματα.

Αντιδιαρρηκτική κλειδαριά Daken Saturn EVO

Αντιδιαρρηκτική κλειδαριά

Η προστασία κατά της πρόσβασης που προσφέρεται στο κατάστημά μας είναι το τελευταίο και πιο δύσκολο φράγμα κατά της διάρρηξης. Χάρη σε προηγμένες και δοκιμασμένες λύσεις, οι κλειδαριές είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές σε απόπειρες διάρρηξης και εξαναγκασμό της κλειδαριάς. Το κάλυμμα κλειδαριάς από ανοξείδωτο χάλυβα και το ένθετο κλειδιού με κάλυμμα προστασίας από την πρόσβαση αποτελούν φράγμα που προστατεύει από διάρρηξη.

Ασφάλεια για επαγγελματίες

Η πρόσθετη προστασία του λεωφορείου ή του φορτηγού προορίζεται κυρίως για ταχυμεταφορείς, προμηθευτές, αντιπροσώπους ανεφοδιασμού και όλους εκείνους που, ενώ εκτελούν την εργασία τους, διαπερνούν τη φασαρία και τη φασαρία της πόλης καθημερινά, κινδυνεύουν ιδιαίτερα να παραβιάσουν το όχημα και να κατασχέσουν τα εμπορεύματα . Ένα όχημα εξοπλισμένο με πρόσθετη προστασία σάς επιτρέπει να εκφορτώνετε με ασφάλεια τα εμπορεύματα, προστατεύοντας την πρόσβαση στον χώρο φόρτωσης μετά το κλείσιμο της πόρτας.
pixel