Ηλεκτρικός

Ο αριθμός των στοιχείων που βρέθηκαν: 6

Τα ηλεκτρικά βαρούλκα για φορτηγά ρυμούλκησης συνδέονται από πολλούς με τους λάτρεις της οδήγησης εκτός δρόμου και της ευρέως κατανοητής οδήγησης εκτός δρόμου. Εν τω μεταξύ, τα βαρούλκα είναι ένα καθημερινό εργαλείο, παρέχοντας οδική βοήθεια σε οχήματα που έχουν υποστεί ζημιά ως αποτέλεσμα σύγκρουσης ή βλάβης.

Βαρούλκο για ρυμουλκούμενο - αξίζει να επιλέξετε ηλεκτρικά βαρούλκα;


Πριν αγοράσετε ένα βαρούλκο ρυμουλκούμενου, δώστε προσοχή σε ποιες κατηγορίες οχημάτων καλύπτει η υπηρεσία μας. Αυτό καθορίζει ποιο τράβηγμα βαρούλκου πρέπει να επιλεγεί για τις ανάγκες μας.

Η τρέχουσα αγορά προσφέρει μια μεγάλη γκάμα βαρούλκων: χειροκίνητα, ηλεκτρικά και υδραυλικά. Τα χειροκίνητα βαρούλκα μπορεί συχνά να είναι πολύ αδύναμα για να φορτώσουν αποτελεσματικά ένα ρυμουλκούμενο ή να τραβήξουν ένα όχημα που έχει κολλήσει στο χωράφι.

Τα υδραυλικά βαρούλκα επιβαρύνονται συχνά με υψηλό απόβαρο και τιμή που υπερβαίνει τις δυνατότητες των μικρών εταιρειών διάσωσης ή μεταφορών.


Ηλεκτρικό βαρούλκο - απαραίτητος εξοπλισμός του ρυμουλκούμενου


Τα ηλεκτρικά βαρούλκα είναι η τέλεια επιλογή ως καθολικό εργαλείο τόσο για επαγγελματική όσο και για ιδιωτική χρήση.

Τα ηλεκτρικά βαρούλκα είναι ελαφρύτερα, φθηνότερα και μικρότερα από τα υδραυλικά βαρούλκα.

Επιπλέον , τα ηλεκτρικά βαρούλκα χαρακτηρίζονται από πολύ υψηλότερη απόδοση και πιο αργή, ευκολότερη στον έλεγχο της έλξης σε σύγκριση με τα μηχανικά και χειροκίνητα βαρούλκα.

pixel