Τροχοί στήριξης

Ο αριθμός των στοιχείων που βρέθηκαν: 18

Στάνταρ και αυτόματοι τροχοί στήριξης , οι οποίοι είναι τοποθετημένοι σε μεγαλύτερα ρυμουλκούμενα. Στην προσφορά μας θα βρείτε πολύ ανθεκτικούς τροχούς στήριξης WINTERHOFF , AL-KO , KNOTT με διάμετρο 48 ή 60 mm.

Τροχοί στήριξης για ρυμουλκούμενα

Τροχοί στήριξης για ρυμουλκούμενα

Έχετε ρυμουλκούμενο σκάφους ή ρυμουλκούμενο και ψάχνετε για πρακτικά αξεσουάρ που θα σας βοηθήσουν να το κάνετε ελεύθερα ελιγμούς ή να το βγάλετε από το άγκιστρο; Στοιχηματίστε στη γκάμα που είναι διαθέσιμη στο Unitrailer.pl! Οι τροχοί στήριξης που διατίθενται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι προϊόντα που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, είναι κατασκευασμένοι από ανθεκτικά υλικά, έχουν σταθερή δομή και σας επιτρέπουν να διατηρείτε βαρύ φορτίο. Οι τροχοί στήριξης μας είναι ρυθμιζόμενοι καθ' ύψος, ώστε να μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν στις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Δεν απαιτούν τη χρήση σφιγκτήρα, είναι εξοπλισμένα με ειδικά στηρίγματα στερέωσης που διευκολύνουν την προσάρτησή τους στο ρυμουλκούμενο. Αναμένετε προϊόντα υψηλής ποιότητας και ασφάλεια χρήσης; Τα αξεσουάρ που διατίθενται στην προσφορά μας σάς επιτρέπουν να χειρίζεστε ελεύθερα το ρυμουλκούμενο σκάφους ή το ρυμουλκούμενο - ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των πιο απαιτητικών πελατών.


Τροχοί ελιγμών για το τρέιλερ

Αναρωτιέστε τι πλεονεκτήματα έχει η ποικιλία που διατίθεται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα; Προσφέρουμε μόνο γνήσιους τροχούς στήριξης από τους καλύτερους κατασκευαστές (π.χ. Winterhoff), ώστε να είστε σίγουροι ότι τα προϊόντα θα σας εξυπηρετούν για μεγάλο χρονικό διάστημα και θα παραμείνουν ανέπαφα. Επεκτείνουμε συνεχώς τη γκάμα της διαθέσιμης ποικιλίας για να παρέχουμε στους πελάτες μας σύγχρονα αξεσουάρ που θα λειτουργήσουν σε όλες, ακόμα και στις πιο ακραίες συνθήκες. Στην πώληση θα βρείτε, μεταξύ άλλων , τροχούς στήριξης με διάμετρο 50 mm και 60 mm, καθώς και τροχούς τοποθετημένους σε τυπικό σφιγκτήρα ή αυτόματο. Εάν δεν έχετε βρει ένα προϊόν που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, μπορούμε να εισάγουμε τροχούς υποστήριξης για μεμονωμένες παραγγελίες! Ελέγξτε την προσφορά μας τώρα και δείτε τι μπορούμε να σας προσφέρουμε στο άρτια εξοπλισμένο ηλεκτρονικό μας κατάστημα Unitrailer.pl!

pixel