Συνδετήρες

Ο αριθμός των στοιχείων που βρέθηκαν: 11

Συνδετήρες για τα πλαϊνά του τρέιλερ από γαλβανισμένο χάλυβα διατίθενται σε διάφορες παραλλαγές. Συνδετήρες κατασκευασμένοι από γνωστές εταιρείες STEELPRESS και WINTERHOFF που εγγυώνται αντοχή άνω του μέσου όρου.

Συνδετήρες για τα πλαϊνά του τρέιλερ

Πλαϊνοί συνδετήρες

Οι συνδετήρες σανίδας σάς επιτρέπουν να εγκαταστήσετε μια κλειδαριά και να ασφαλίσετε τον συνδετήρα σανίδας σε ρυμουλκούμενα αυτοκινήτων. Πρέπει να είναι πολύ ανθεκτικά λόγω των διαφόρων δυνάμεων που εμφανίζονται κατά τη μεταφορά φορτίου σε ρυμουλκούμενο. Η ασφάλεια των μεταφερόμενων αντικειμένων εξαρτάται από την ποιότητά τους, η οποία σε περίπτωση πολύ αδύναμων συνδετήρων μπορεί να προκαλέσει το άνοιγμα των πλευρών.

Πλαϊνοί συνδετήρες

Οι συνδετήρες σανίδων που διατίθενται στο κατάστημά μας είναι τα πιο δημοφιλή και δοκιμασμένα μοντέλα που προσαρμόζονται σε διάφορους τύπους ρυμουλκούμενων. Όλα προστατεύονται από τη διάβρωση με ένα στρώμα ψευδαργύρου, το οποίο επιτρέπει την ασφαλή χρήση σε διάφορες καιρικές συνθήκες και την αποθήκευση σε εξωτερικούς χώρους. Είναι κατασκευασμένα από ανθρακούχο χάλυβα υψηλής ποιότητας, που εξασφαλίζει μακρά και απρόσκοπτη χρήση σε ρυμουλκούμενα.
pixel