Σύστημα ψύξης

Ο αριθμός των στοιχείων που βρέθηκαν: 1

Το σύστημα ψύξης είναι μια συσκευή που επιτρέπει στη θεριζοαλωνιστική μηχανή να λειτουργεί περισσότερο τις ζεστές μέρες, επομένως αξίζει να ενδιαφερθείτε για τον κατάλληλο συμπιεστή κλιματισμού. Στην προσφορά που ακολουθεί θα βρείτε έναν συμπιεστή κλιματισμού Case κατάλληλο για θεριζοαλωνιστικές μηχανές New Holland . Είμαστε σίγουροι ότι τα προσφερόμενα ανταλλακτικά για γεωργικά μηχανήματα είναι αυτά που αναζητάτε αυτή τη στιγμή. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, επικοινωνήστε με το υποκατάστημά μας. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το σωστό σύστημα ψύξης για τη θεριζοαλωνιστική μηχανή σας.

Ανταλλακτικά για γεωργικά μηχανήματα

Ποια είναι η χρήση ενός συμπιεστή κλιματισμού;

Τόσο το σύστημα ψύξης όσο και το σύστημα κλιματισμού είναι σχετικά παρόμοια μεταξύ τους. Η διαφορά είναι η παρουσία ενός συμπιεστή στο σύστημα ψύξης. Ο συμπιεστής κλιματισμού είναι ένας ειδικός συνδυασμός αντλίας αναρρόφησης-πίεσης με συσκευή συμπίεσης αερίου. Το καθήκον του συμπιεστή είναι να αναρροφά το διογκωμένο ψυκτικό και μετά να του δώσει τη σωστή πίεση ώστε να φτάσει στα άλλα στοιχεία του συστήματος. Το τελικό αποτέλεσμα του συμπιεστή είναι να εισέρχεται ψυχρός αέρας στην καμπίνα. Υπάρχουν τρεις τύποι συμπιεστών κλιματισμού. Λειτουργούν παλινδρομικοί συμπιεστές, κυλιόμενοι συμπιεστές και συμπιεστές πτερυγίων . Το καθένα διαφέρει στην κατασκευή και το καθένα είναι κατάλληλο για διαφορετικό τύπο μηχανής.

Τύποι συμπιεστών κλιματισμού

Οι παλινδρομικοί συμπιεστές χρησιμοποιούνται πιο συχνά σε ένα σύστημα ψύξης επειδή περιέχουν ένα ή περισσότερα έμβολα διατεταγμένα σε σειρές. Μια άλλη διαίρεση των παλινδρομικών συμπιεστών βασίζεται στη διαφορά στην ψυκτική ικανότητα. Οι παλινδρομικοί συμπιεστές μπορεί να είναι με σταθερή ψυκτική ικανότητα και με μεταβλητή ψυκτική ικανότητα. Ποια είναι η διαφορά μεταξύ τους; Ένας συμπιεστής A/C σταθερής ψύξης αντλεί πάντα την ίδια χωρητικότητα ψυκτικού. Επιπλέον, η χωρητικότητα ρυθμίζεται με περιοδική εμπλοκή και απεμπλοκή του συμπλέκτη του συμπιεστή. Δεύτερον, αυτός ο τύπος συμπιεστή λειτουργεί πάντα όταν το σύστημα είναι ενεργοποιημένο. Ένας συμπιεστής μεταβλητής χωρητικότητας έχει σχεδιαστεί για την άντληση μεταβλητής ποσότητας ψυκτικού μέσου. Αξίζει να προστεθεί ότι είναι δυνατό να βρεθεί ένας παλινδρομικός συμπιεστής με μεταβλητή ικανότητα ψύξης που δεν έχει συμπλέκτη, χάρη στον οποίο είναι δυνατή η εργασία ακόμη και με το κλιματιστικό αναμμένο. Ένας άλλος τύπος συμπιεστή κλιματισμού είναι ο συμπιεστής πτερυγίων. Είναι ένας απλός μηχανισμός που περιέχει ρότορες με ένα ζευγάρι πτερύγια. Κατά τη λειτουργία δημιουργούνται ειδικοί θάλαμοι χωρητικότητας ανάλογα με τη θέση των λεπίδων, οι οποίοι αναρροφούν το ψυκτικό μέσο. Στη συνέχεια συμπιέζεται στο σημείο όπου οι θάλαμοι έχουν τη μικρότερη χωρητικότητα. Ο τελευταίος τύπος συμπιεστή κλιματισμού είναι ο κυλιόμενος συμπιεστής. Αποτελείται από δύο μεταλλικές σπείρες. Η λειτουργία τους συνίσταται στο γεγονός ότι ο κύλινδρος αρχίζει να περιστρέφεται, χάρη στον οποίο επηρεάζει τη δυναμική σπείρα, η οποία επίσης τίθεται σε κίνηση. Έτσι, το αέριο ψυκτικό συμπιέζεται και ωθείται στο χώρο μεταξύ των δύο σπειρών.

Εάν δεν γνωρίζετε ποιον συμπιεστή κλιματισμού να επιλέξετε, επικοινωνήστε μαζί μας. Οι ειδικοί μας σίγουρα θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το κατάλληλο προϊόν για το αγροτικό σας μηχάνημα. Αποστέλλουμε όλα τα ανταλλακτικά για αγροτικά μηχανήματα εντός 24 ωρών από τη στιγμή της ολοκλήρωσης της συναλλαγής. Μετά την παραλαβή του πακέτου, έχετε 30 ημέρες για να το επιστρέψετε χωρίς να αναφέρετε κανέναν λόγο.

pixel