Επιλέξτε τη γλώσσα σας
Χώρα
Bulgarian
Czech
Danish
German
English
Spanish
Estonian
French
Italian
Lithuanian
Latvian
Dutch
Norwegian
Polish
Portuguese
Romanian
Slovak
Swedish
Ukrainian

Μονοί λασποφύλακες

Ο αριθμός των στοιχείων που βρέθηκαν: 12

Μονοί λασπωτήρες για μονοαξονικό ρυμουλκούμενο από ανθεκτικό πλαστικό ή μέταλλο. Μονοί λασπωτήρες AL-KO , Domar , KNOTT ή UNITRAILER στις καλύτερες τιμές.

Μονοί λασπωτήρες για το τρέιλερ

Μονοί λασπωτήρες για το τρέιλερ

Οι απλοί λασπωτήρες προσαρμόζονται σε ρυμουλκούμενα που βασίζονται σε έναν άξονα. Οι περισσότεροι κατασκευαστές ρυμουλκούμενων, όπως TEMARED, martz, BORO, Neptun, Niewiadów ή Brenderup, είναι κατασκευασμένοι από PVC ή γαλβανισμένο μέταλλο. Και οι δύο τύποι έχουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους, και φυσικά διαφορετική εμφάνιση. Ωστόσο, εκτελούν ακριβώς την ίδια λειτουργία και μπορούν συνήθως να αλλάξουν, επομένως εξαρτάται πραγματικά από εσάς αν θα επιλέξετε ένα μεταλλικό φτερό ή ένα πλαστικό φτερό .

Λασπωτήρες Domar

Οι λασπωτήρες Domar διατίθενται επίσης σε μεγέθη για τροχούς 15 και 16 ιντσών, γεγονός που τους επιτρέπει να χρησιμοποιούνται όχι μόνο σε ρυμουλκούμενα, αλλά και σε άλλα οχήματα. Οι λασπωτήρες Domar είναι κατασκευασμένοι από PVC και έχουν επίπεδη κορυφή, που επιτρέπει πιο σταθερή αναρρίχηση και ορθοστασία πάνω τους. Είναι πολύ ανθεκτικά και ανθεκτικά σε κάθε είδους γρατσουνιές ή ζημιές.
pixel