Πλαϊνά μαχαίρια για ελαιοκράμβη

Ο αριθμός των στοιχείων που βρέθηκαν: 1

Τα πλαϊνά δρεπάνια για βιασμό που προσφέρουμε προέρχονται από τον Πολωνό κατασκευαστή Profix . Τα παρακάτω προϊόντα είναι υψηλής ποιότητας, εξασφαλίζοντας έτσι αντοχή στη χρήση και ασφάλεια. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ηλεκτρικά πλαϊνά μαχαίρια και υδραυλικά πλαϊνά μαχαίρια, τα οποία είναι σχεδιασμένα για τοποθέτηση σε τραπέζια ή για ανεξάρτητη εργασία στη μονάδα συγκομιδής. Εάν περιμένετε αποτελεσματική κοπή, η επιλογή των προσφερόμενων πλευρικών κοπτικών θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις για εμάς, επικοινωνήστε μαζί μας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Ανταλλακτικά για γεωργικά μηχανήματα

Υδραυλικό πλαϊνό κόφτη για ελαιοκράμβη

Το υδραυλικό πλευρικό δρεπάνι για ελαιοκράμβη είναι η λύση που επιλέγουν συχνότερα οι πελάτες μας. Η αγορά αυτού του εξοπλισμού έχει πολλά πλεονεκτήματα και πολύ λίγα μειονεκτήματα. Πρώτα απ 'όλα, ο υδραυλικός πλευρικός κόφτης έχει ολόκληρο το υδραυλικό του σύστημα ενσωματωμένο στον πίνακα, δηλαδή μια αντλία, μια δεξαμενή λαδιού, δύο υδραυλικούς κινητήρες και καλώδια. Αυτό σημαίνει ότι το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε το τραπέζι και να φορέσετε έναν ιμάντα για να μεταφέρετε την κίνηση από τον εφεδρικό τροχό στον επιτραπέζιο τροχό. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν ηλεκτρικές συνδέσεις, έτσι εξοικονομείτε χρόνο.

Ένα άλλο πλεονέκτημα του υδραυλικού πλευρικού κόφτη είναι ότι η αντοχή του σε οποιαδήποτε υπερφόρτωση είναι πολύ υψηλή και η λειτουργία του συστήματος δεν είναι πολύ δυνατή. Ολόκληρο το υδραυλικό σύστημα είναι υψηλής ποιότητας, χάρη στο οποίο δεν θα υπερθερμανθεί ακόμη και κατά τη διάρκεια της μακράς λειτουργίας. Τα υδραυλικά πλαϊνά μαχαίρια είναι αφιερωμένα σε αγροκτήματα με μεγάλη έκταση για τη συγκομιδή της ελαιοκράμβης. Στην προσφορά μας θα βρείτε ένα υδραυλικό πλαϊνό κόφτη με βάρος 28 κιλά και ύψος κοπής 135 cm . Όταν χρησιμοποιείτε τον υδραυλικό πλευρικό κόφτη, να θυμάστε ότι απαιτείται περιοδικός έλεγχος της στάθμης λαδιού και αντικατάστασή του. Οι οδηγίες που πρέπει να γνωρίζετε είναι η ροή λαδιού, η οποία πρέπει να είναι το πολύ 20 l/min και δεν πρέπει να υπερβαίνεται. Κατά τη συναρμολόγηση και την αποσυναρμολόγηση του υδραυλικού πλευρικού μαχαιριού ελαιοκράμβης, τόσο η θεριζοαλωνιστική μηχανή όσο και άλλες συσκευές που είναι συνδεδεμένες σε αυτό θα πρέπει να απενεργοποιούνται.


Ηλεκτρικό πλαϊνό κόφτη

Το ηλεκτρικό πλευρικό δρεπάνι που προσφέρουμε είναι ένα δρεπάνι 12 V ή 24 V. Έχουμε ηλεκτρικά δρεπάνια αριστερά και δεξιά . Όταν αποφασίσετε να αγοράσετε ένα ηλεκτρικό πλαϊνό κόφτη, θα λάβετε ένα συμπαγές προϊόν που εγγυάται πολύ καλή, αθόρυβη λειτουργία , χωρίς ενοχλητικούς κραδασμούς. Επιπλέον, το πλεονέκτημα είναι ότι ο ηλεκτρικός πλευρικός κόφτης δεν υπερφορτώνει το ηλεκτρικό σύστημα της θεριζοαλωνιστικής μηχανής. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και η εργασία με τη θεριζοαλωνιστική μηχανή το βράδυ είναι δυνατή με επαρκή φωτισμό. Όλα τα πλαϊνά μαχαίρια για βιασμός PERFEKT CUT 135 μπορούν να τοποθετηθούν σε συνδυασμούς με εγκατάσταση 12 V και σε συνδυασμούς παλιάς γενιάς με εγκατάσταση 24 V. Τα ηλεκτρικά πλαϊνά μαχαίρια είναι πολύ καλύτερα για μικρότερες καλλιεργούμενες περιοχές από τα υδραυλικά πλαϊνά μαχαίρια. Όλα τα προσφερόμενα προϊόντα που διαθέτουμε προς πώληση πληρούν τις απαραίτητες προδιαγραφές EN ISO 12100-1:2003 , το οποίο αναφέρεται στην ασφάλεια των μηχανών και στη δήλωση συμμόρφωσης.


Πώς να συνδέσετε σωστά τον ηλεκτρικό πλαϊνό κόφτη;

Το ηλεκτρικό πλαϊνό θαμνοκοπτικό συνοδεύεται από μια οδηγία στην οποία περιγράφεται βήμα προς βήμα πώς να το συνδέσετε με τον καλύτερο τρόπο. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι εάν αντιμετωπίζετε μόνοι σας πρόβλημα με την εγκατάσταση ή φοβάστε για οποιαδήποτε ζημιά, ρωτήστε κάποιον που είχε επαφή με τη σύνδεση του ηλεκτρικού θαμνοκοπτικού στο παρελθόν. Μία από τις μεθόδους βασίζεται στη σύνδεση των καλωδίων τροφοδοσίας των πλευρικών κοπτικών με την μπαταρία. Λάβετε υπόψη ότι κατά τη σύνδεση του πλευρικού κόφτη, δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε οικιακές μεθόδους, επειδή μπορεί να επηρεάσει τη λανθασμένη λειτουργία του αγορασμένου εξοπλισμού, καθώς και ολόκληρη τη λειτουργία της θεριζοαλωνιστικής μηχανής. Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται εντός 24 ωρών από την ολοκλήρωση της συναλλαγής. Μετά την παραλαβή των προϊόντων που αγοράσατε, έχετε 30 ημέρες για να τα επιστρέψετε χωρίς να αναφέρετε κανένα λόγο.

pixel