Κουτιά ημιρυμουλκούμενων, ρυμουλκούμενων, ρυμουλκούμενων

Ο αριθμός των στοιχείων που βρέθηκαν: 41

Στο κατάστημά μας θα βρείτε εξαιρετικά συμπαγή εργαλειοθήκη διαθέσιμα σε διάφορα μεγέθη. Πρόκειται για προϊόντα που είναι τέλεια για εγκατάσταση σε φορτηγά , για οδηγούς ρυμουλκούμενων , λεωφορείων , καθώς και ρυμουλκούμενων και ημιρυμουλκούμενων . Είναι μια τέλεια λύση για τη μεταφορά ιμάντων, γωνιών και άλλων μικρών εργαλείων και αντικειμένων που δεν πρέπει να μεταφέρονται χαλαρά. Εάν έχετε βαρεθεί να μετακινείτε εργαλεία στο κατάστρωμα του οχήματός σας, τότε η επιλογή εργαλειοθήκης θα είναι η καλύτερη επιλογή!

Εργαλειοθήκη Daken JUST 500

Εργαλειοθήκες

Όλα τα κουτιά εργαλείων που πωλούνται είναι προϊόντα από πολυμερείς πρώτες ύλες , χάρη στις οποίες είναι ανθεκτικά και ανθεκτικά. Επιπλέον, χάρη στην ισχυρή κατασκευή, το προϊόν είναι ανθεκτικό στις μεταβαλλόμενες καιρικές και χημικές συνθήκες. Χρησιμοποιούν εσωτερικές νευρώσεις , οι οποίες όχι μόνο θα ενισχύσουν ολόκληρη τη δομή του κουτιού, αλλά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως βάση για ράφια. Τα προϊόντα που διατίθενται στον κατάλογό μας από την Daken είναι εξοπλισμένα με κλειδαριές δύο κυλίνδρων με κάλυμμα σκόνης για να διασφαλίζεται η μέγιστη ασφάλεια έναντι κακού χειρισμού και κλοπής. Κάθε κουτί έχει κλειδαριές με ένα κλειδί, έτσι ώστε μόνο ο διορισμένος να έχει πρόσβαση σε αυτό. Κάθε εργαλειοθήκη έχει ένα επιπλέον εφεδρικό κλειδί, ώστε να μην ανησυχείτε αν χάσετε ένα.

Πώς να τοποθετήσετε την εργαλειοθήκη;

Κάθε κουτί μπορεί να τοποθετηθεί χρησιμοποιώντας βραχίονες στήριξης. Όλα τα ανταλλακτικά θα τα βρείτε στην προσφορά του καταστήματός μας. Οι λαβές που παρουσιάζονται είναι καθολικές, ώστε να μπορείτε εύκολα να τις ταιριάξετε στην εργαλειοθήκη σας. Το σετ που αγοράσατε έχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να στερεώσετε τις λαβές στο κουτί. Τα τοποθετούμε κάτω από το πλαίσιο για να έχετε εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε αυτά. Είναι δυνατή η τοποθέτηση πολλών εργαλειοθηκών το ένα δίπλα στο άλλο, φυσικά, θα πρέπει να επιλέξετε εκ των προτέρων τα κατάλληλα μεγέθη για να χωρέσουν όλα. Εάν θέλετε να κάνετε μια συναλλαγή, μπορείτε να την κάνετε online ή τηλεφωνικά. Είμαστε διαθέσιμοι από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8:00 έως τις 16:00. Στέλνουμε κάθε προϊόν εντός 24 ωρών . Μετά την παραλαβή των προϊόντων που αγοράσατε, έχετε 30 ημέρες για να τα επιστρέψετε χωρίς να αναφέρετε κανένα λόγο. Σας ενθαρρύνουμε να εξοικειωθείτε με την προσφορά μας!

pixel