Επιλέξτε τη γλώσσα σας
Χώρα
Bulgarian
Czech
Danish
German
English
Spanish
Estonian
French
Italian
Lithuanian
Latvian
Dutch
Norwegian
Polish
Portuguese
Romanian
Slovak
Swedish
Ukrainian

Με ζώνη

Ο αριθμός των στοιχείων που βρέθηκαν: 10

Χειροκίνητα βαρούλκα ζώνης με χοντρή και ανθεκτική υφασμάτινη ζώνη. Διατίθεται με ή χωρίς πλαστικό περίβλημα. Βαρούλκα από αναγνωρισμένες εταιρείες AL-KO και KNOTT με διαφορετικές τιμές μέγιστης έλξης.

χειροκίνητα βαρούλκα ζώνης

Βαρούλκα με ζώνη

Τα βαρούλκα ζώνης είναι κατασκευασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε η σήραγγα για τη ζώνη να ελαχιστοποιεί την πιθανότητα ζημιάς και να επιτρέπει τη σταθερή οδήγηση. Τα περισσότερα βαρούλκα αυτού του τύπου είναι εξοπλισμένα με δύο γρανάζια, τα οποία διευκολύνουν τη χρήση τους. Για ασφάλεια, τα βαρούλκα της ζώνης διαθέτουν επίσης αυτόματο φρένο που αποτρέπει το απρογραμμάτιστο ξετύλιγμα κατά τη χρήση του βαρούλκου.

Βαρούλκα τρέιλερ

Τα βαρούλκα με ζώνη χρησιμοποιούνται πολύ συχνά σε διάφορους τύπους ρυμουλκούμενων. Μπορούν να έχουν τη λειτουργία να προσελκύουν, για παράδειγμα, ένα σκάφος σε ένα ρυμουλκούμενο σκάφους ή να αποτελούν σημαντικό στοιχείο ανατροπής πιο περίπλοκων ανακλινόμενων ρυμουλκούμενων. Τα βαρούλκα με ζώνη θα λειτουργήσουν επίσης σε μέρη όπου απαιτείται υψηλή αντοχή σε κάθε είδους καιρικές συνθήκες, όπως χιόνι ή βροχή.
pixel