Ζάντες τρέιλερ

Ο αριθμός των στοιχείων που βρέθηκαν: 18

Ανθεκτικές ζάντες για ρυμουλκούμενα αυτοκινήτων σε πολλές παραλλαγές και μεγέθη. Χαλύβδινες ζάντες για όλους τους τύπους ρυμουλκούμενων με γρήγορη αποστολή.

ζάντες τρέιλερ

Ζάντες τρέιλερ

Οι ζάντες των τρέιλερ πρέπει να είναι πολύ ανθεκτικές. Κατασκευασμένα από ισχυρό ατσάλι, είναι ανθεκτικά σε κάθε είδους ζημιά, π.χ. όταν οδηγείτε σε κράσπεδο ή βαθύτερη τρύπα στο δρόμο. Στην περίπτωση ενός ρυμουλκούμενου χωρίς φορτίο, ακόμη και για συνηθισμένες ζάντες, αυτό δεν θα ήταν σημαντικό πρόβλημα, ωστόσο, η κατάσταση αλλάζει όταν το ρυμουλκούμενο φορτωθεί στη μέγιστη χωρητικότητα φορτίου του. Τότε αρχίζει να παίζει ρόλο η κατηγορία της ζάντας, η οποία πρέπει να αντέξει επιπλέον μερικές εκατοντάδες ή και πολλές χιλιάδες κιλά.

Ζάντες για ρυμουλκούμενα

Οι ζάντες για ρυμουλκούμενα πρέπει πρώτα να προσαρμοστούν ως προς τις οπές για τη στερέωση των μπουλονιών στον συγκεκριμένο άξονα και, στη συνέχεια, να βρίσκονται εντός του εύρους ικανότητας φόρτωσης για το δεδομένο GVW του ρυμουλκού. Ανάλογα με το αν χρειάζεστε ζάντες για ένα ελβετικό φορτηγό ή για μια πιο σύγχρονη και χαμηλότερη κατασκευή ενός ρυμουλκούμενου, πρέπει να επιλέξετε το σωστό μοντέλο. Επί του παρόντος, το πιο κοινό μέγεθος για τα σύγχρονα ρυμουλκά είναι οι ζάντες των 10 ιντσών . Για τα παλαιότερα ρυμουλκά, τα λεγόμενα Για ελβετικά αυτοκίνητα συνιστώνται ζάντες 13 ή 14 ιντσών .

pixel