Σκοινί

Ο αριθμός των στοιχείων που βρέθηκαν: 21

Χειροκίνητα βαρούλκα από σχοινί διαθέσιμα σε σετ με σχοινί ή ως ξεχωριστό προϊόν. Κατασκευάζεται από την AL-KO ή την KNOTT με μέγιστη οριζόντια έλξη από 350 έως 1150 κιλά. Άμεσα διαθέσιμο με άμεση αποστολή.

χειροκίνητα βαρούλκα από σχοινί

Βαρούλκα με ατσάλινο σχοινί

Τα βαρούλκα με συρματόσχοινο χαρακτηρίζονται από το υψηλότερο επίπεδο αντοχής. Ισχυρά, πλεγμένα χαλύβδινα καλώδια, διαθέσιμα σε σετ με βαρούλκο ή χωριστά, είναι ιδανικά για τα πιο βαριά φορτία. Για το λόγο αυτό, χρησιμοποιούνται ευρέως σε κατασκευές ή μεταφορά αυτοκινήτων σε ρυμουλκά.

Βαρούλκα από σχοινί

Τα βαρούλκα από σχοινί διατίθενται με ή χωρίς πλαστικό περίβλημα. Τα χαλύβδινα σχοινιά είναι ευαίσθητα στη διάβρωση, επομένως θα πρέπει να προσέχετε σωστά την κατάστασή τους ή να επιλέξετε βαρούλκα εξοπλισμένα με περιβλήματα. Κατά την αγορά, αξίζει επίσης να δώσετε προσοχή σε μερικά βασικά χαρακτηριστικά ενός δεδομένου βαρούλκου, όπως: βάρος, μήκος σχοινιού ή μέγιστη κατακόρυφη έλξη. Το βαρούλκο πρέπει να επιλεγεί για τις εργασίες που πρόκειται να εκτελέσει. Υπερφορτωμένο, μπορεί να μην αντεπεξέλθει στις εργασίες που έχουν τεθεί μπροστά του, επομένως αξίζει να επιλέξετε μοντέλα με ένα μικρό περιθώριο.
pixel