Σφιγκτήρες για τροχούς τζόκεϊ και στηρίγματα

Ο αριθμός των στοιχείων που βρέθηκαν: 6

Σφιγκτήρες για τροχούς στήριξης γνωστοί στην καθομιλουμένη ως σφιγκτήρες. Για διαφορετικές διαμέτρους τροχών στήριξης και σταθερών στηρίξεων. Προορίζεται για τοποθέτηση στη ράβδο έλξης του τρέιλερ. Με ξεβιδωτή λαβή, πολύ ανθεκτική.

Ελαστικά στεφάνης τροχού για τρέιλερ

Στήριξη σφιγκτήρες τροχών

Οι σφιγκτήρες τροχού αναβάτη χρησιμοποιούνται για την τοποθέτηση τροχών τζόκεϊ ή σταθερών στηρίξεων στη ράβδο έλξης του ρυμουλκούμενου. Σχεδιάζονται κυρίως για ελαφριά ρυμουλκούμενα και μικρότερα βαριά ρυμουλκούμενα που χρησιμοποιούν κανονικά τζάκετ και τροχούς αναβάτη. Οι σφιγκτήρες έχουν μια τυπική απόσταση μεταξύ των μπουλονιών στερέωσης έτσι ώστε να ταιριάζουν στα ρυμουλκούμενα των πιο δημοφιλών ρυμουλκούμενων των TEMARED, BORO, Niewiadów, Neptun, Rydwan κ.λπ.

Στήριξη σφιγκτήρες τροχών

Οι σφιγκτήρες που πουλάμε στο κατάστημά μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κάθε ράβδο έλξης, η κατασκευή των οποίων σας επιτρέπει να κάνετε τρύπες για συναρμολόγηση. Εάν ο κατασκευαστής του τρέιλερ σας δεν προέβλεψε τη δυνατότητα τοποθέτησης αυτού του τύπου σφιγκτήρα, απλώς κάντε τρύπες στη ράβδο ρυμούλκησης για να μπορέσετε να τον χρησιμοποιήσετε. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά, όπου οι ειδικοί μας θα σας δώσουν επαγγελματικές απαντήσεις.
pixel