Ζώνες και ιμάντες μεταφοράς

Ο αριθμός των στοιχείων που βρέθηκαν: 79

Η προστασία μεταφοράς , δηλαδή ζώνες μεταφοράς ή ιμάντες, είναι απαραίτητη για κάθε μεταφορά εμπορευμάτων. Κατασκευασμένο σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές, με κατάλληλα πιστοποιητικά και πολύ υψηλή ποιότητα και αντοχή. Εγγυόμαστε την άμεση παράδοση, γιατί έχουμε όλα τα προϊόντα σε απόθεμα.

ασφάλεια των μεταφορών

Προστασία ζώνης

Τα στηρίγματα ζωνών χρησιμοποιούνται συχνότερα στη βιομηχανία μεταφορών. Η πολύ υψηλή αντοχή των ζωνών επιτρέπει την ασφαλή οδήγηση με διάφορα φορτία. Οι ζώνες μεταφοράς συνδέονται σε ειδικές βάσεις στην επιφάνεια ή τη δομή μεταφοράς ενός συγκεκριμένου οχήματος. Συσφίγγονται με παραδοσιακούς εντατήρες ή ERGO, εγγυώνται ότι το φορτίο δεν θα μετακινηθεί κατά τη μεταφορά. Το πάχος και η αντοχή τους μπορούν να επιλεγούν ανάλογα με το βάρος του φορτίου. Στο κατάστημά μας θα βρείτε όλα τα πιο δημοφιλή μεγέθη και αντοχές ζωνών μεταφοράς.



Ζώνες ασφαλείας

Οι ιμάντες ασφάλισης είναι επίσης ιμάντες ιμάντων , οι οποίοι χρησιμοποιούνται κατά τη μετακίνηση εμπορευμάτων σε μικρές αποστάσεις. Στην περίπτωσή τους, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε μέρη όπου θα μπορούσαν να αγκιστρωθούν. Αντί για γάντζους, έχουν άκρα βρόχου που σας επιτρέπουν να τυλίξετε το φορτίο χωρίς να χρειάζεται να τα στερεώσετε. Χάρη σε αυτό, είναι πολύ εύκολο να σηκώσετε και να μετακινήσετε π.χ. μια ευρωπαλέτα. Στην περίπτωση των slings διακρίνουμε διαφορετικούς τύπους και λόγω της αντοχής τους. Στο κατάστημά μας θα βρείτε όλους τους τύπους ζώνες ασφαλείας.

pixel