Πίσω φώτα

Ο αριθμός των στοιχείων που βρέθηκαν: 140

Πίσω συνδυαστικά φώτα για ρυμουλκούμενα και φωτισμός πινακίδων κυκλοφορίας τρέιλερ διατίθενται μεμονωμένα ή σε σετ. Δημοφιλή σειρά συνδυαστικών πίσω φώτων από τις ASPÖCK , DOBPLAST , FRISTOM . Στο κατάστημά μας θα προμηθευτείτε όλες τις λάμπες της σειράς MULTIPOINT με γρήγορη αποστολή.

Πίσω συνδυαστικά φώτα για ρυμουλκούμενα

Πίσω συνδυαστικά φώτα

Τα πίσω συνδυαστικά φώτα είναι εξοπλισμένα στάνταρ με φως θέσης, φως φρένων, φως ομίχλης, φως πινακίδας κυκλοφορίας και ένδειξη κατεύθυνσης. Κατά την επιλογή τους, δώστε προσοχή στη διαθεσιμότητα εκδόσεων δύο όψεων που δεν είναι εναλλάξιμες. Εάν χρειάζεστε μια οπίσθια λυχνία συνδυασμού για τη δεξιά πλευρά του τρέιλερ, επιλέξτε τη λάμπα με την επιγραφή "δεξιά". Όλοι οι συνδυαστικοί λαμπτήρες που προσφέρουμε έχουν την κατάλληλη έγκριση.

Συνδυαστικοί λαμπτήρες LED

Οι συνδυαστικοί λαμπτήρες τεχνολογίας LED επιτρέπουν μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας και μεγαλύτερη διάρκεια λειτουργίας. Τα σύγχρονα LED που χρησιμοποιούνται σε συνδυαστικά πίσω φώτα μπορούν να αντέξουν έως και δεκάδες χιλιάδες ώρες αδιάκοπης λειτουργίας. Τα πίσω φώτα LED δίνουν επίσης περισσότερες δυνατότητες όσον αφορά το σχεδιασμό του περιβλήματος, το οποίο μπορεί να είναι πιο λεπτό, επειδή τα LED θερμαίνονται λιγότερο από έναν συνηθισμένο λαμπτήρα ή μπορεί να έχουν πιο ενδιαφέρον σχήμα.

Πίσω φώτα για τρέιλερ

Τα πίσω φώτα για ρυμουλκούμενα στην περίπτωση ελαφρών ρυμουλκούμενων, δηλαδή εκείνων με μεικτό βάρος οχήματος (GVM) που δεν υπερβαίνει τα 750 kg, δεν χρειάζεται να είναι εξοπλισμένα με φως οπισθοπορείας. Χάρη σε αυτό, διατίθενται σε καλύτερες, πιο οικονομικές τιμές. Συνήθως, ωστόσο, ακόμη και αυτοί οι τύποι λαμπτήρων έχουν θέση για τοποθέτηση λαμπτήρα οπισθοπορείας, ο οποίος μπορεί να αγοραστεί χωριστά και στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους τύπους ρυμουλκούμενων.
pixel