Τροχοι για ρυμουλκουμενα

Ο αριθμός των στοιχείων που βρέθηκαν: 42

Πλήρεις τροχοί για ρυμουλκούμενα αυτοκινήτων , τροχόσπιτα και τροχόσπιτα σε διάφορα μεγέθη με ανθεκτικές ατσάλινες ζάντες. Μεγάλη ποικιλία από ζάντες και σετ με ελαστικά για όλες τις εποχές.

τροχούς ρυμουλκούμενου

Τροχοί τρέιλερ

Οι τροχοί για ρυμουλκούμενα αυτοκινήτων , ρυμουλκούμενα, τροχόσπιτα, ρυμουλκούμενα σκαφών και άλλους τύπους ρυμουλκούμενων διαφέρουν σημαντικά από αυτούς που χρησιμοποιούνται στα επιβατικά αυτοκίνητα. Ανάλογα με τον τύπο των ρυμουλκούμενων, μπορεί να είναι περισσότερο ή λιγότερο ανθεκτικά από τα ρυμουλκούμενα αυτοκινήτων. Τα πιο δημοφιλή ελαφρά τρέιλερ από εταιρείες όπως η TEMARED, η martz, η Neptun, η Niewiadów, η WIOLA ή η Rydwan έχουν συνηθισμένους τροχούς 155/70 R13 . Πρόκειται για τροχούς με ελαστικά όλων των εποχών που είναι ιδανικοί για GVW έως 750 κιλά. Τα χαρακτηριστικά αυτών των τροχών καθιστούν τα ελαφριά ρυμουλκούμενα καλά κατευθυνόμενα και το κατάλληλα υψηλό προφίλ του ελαστικού εγγυάται τη μείωση της αναπήδησης των ρυμουλκούμενων και την καταστολή τυχόν ανωμαλιών στο δρόμο.



Ενισχυμένοι τροχοί για ρυμουλκούμενα

Οι ενισχυμένοι τροχοί χρησιμοποιούνται για βαριά ρυμουλκούμενα, στα οποία φορτώνονται ιδιαίτερα βαριά φορτία. Αυτοί οι τύποι τροχών πρέπει να υποστηρίζουν ολόκληρο το φορτίο που μπορεί να μεταφερθεί σε ρυμουλκούμενα με GVW έως 3,5 Τ. Αυτοί οι τροχοί είναι πολύ πιο ανθεκτικοί και εξειδικευμένοι. Για ρυμουλκούμενα και ρυμουλκούμενα κατασκευής, χρησιμοποιούνται οι μικρότεροι δυνατοί τροχοί, ώστε το κέντρο βάρους να βρίσκεται κοντά στο οδόστρωμα, εξασφαλίζοντας καλύτερο κράτημα και χειρισμό. Στο κατάστημά μας υπάρχουν πλήρεις ενισχυμένοι τροχοί σε μέγεθος 165 R13C , 185 R14C , 195/50 R13C , 195/55 R10C . Όλοι οι τροχοί ρυμουλκούμενου βαρέως τύπου φέρουν την ένδειξη "C" στο τέλος, που σημαίνει ότι πρόκειται για τροχούς φορτηγών για τα πιο απαιτητικά φορτία.



Ταιριάξτε τους τροχούς με το τρέιλερ σας

Η επιλογή των τροχών για ρυμουλκούμενα μοιάζει πολύ με την επιλογή των τροχών για ένα αυτοκίνητο. Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να δώσετε προσοχή στο μέγεθος που χρησιμοποίησε ο κατασκευαστής για το μοντέλο του τρέιλερ και είναι καλύτερο να επιλέξετε το ίδιο. Στη συνέχεια, είναι απαραίτητο να ελέγξετε την απόσταση των οπών των μπουλονιών ώστε να ταιριάζουν με τους άξονες που χρησιμοποιούνται στο ρυμουλκούμενο. Ιδιαίτερα σημαντική παράμετρος στην περίπτωση τροχών ρυμουλκούμενου είναι ο δείκτης φορτίου, ο οποίος πρέπει επίσης να ελεγχθεί ώστε το ελαστικό να μπορεί να αντέξει το δεδομένο φορτίο. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε την ταχύτητα του ελαστικού και τον δείκτη θορύβου, αν και ο θόρυβος των τροχών στο τρέιλερ συνήθως δεν ακούγεται στο αυτοκίνητο που το ρυμουλκεί. Τα πιο σημαντικά στοιχεία στους τροχούς είναι φυσικά το ύψος του πέλματος του ελαστικού, η κατάσταση του λάστιχου από το οποίο κατασκευάζονται τα ελαστικά και η κατάσταση των ζαντών. Οι τροχοί ρυμουλκούμενου χρησιμοποιούνται όλο το χρόνο με βαριά φορτία, επομένως είναι απαραίτητος ο συχνός έλεγχος και η αντικατάσταση. Ακολουθώντας αυτούς τους κανόνες, φροντίζετε για την ασφάλειά σας, την ασφάλεια του φορτίου σας και άλλων χρηστών του δρόμου.
pixel