Προσθετα εξαρτηματα

Ο αριθμός των στοιχείων που βρέθηκαν: 103

Πρόσθετος εξοπλισμός για ρυμουλκούμενα αυτοκινήτων : καλύμματα, πλαίσια, διπλές πλευρές, διχτυωτές πλευρές για όλα τα μοντέλα ρυμουλκούμενων UNITRAILER.

Εξοπλισμός για ρυμουλκούμενα αυτοκινήτων

Ράφια για ρυμουλκούμενα αυτοκινήτων

Οι σχάρες ρυμουλκούμενου αυτοκινήτου είναι κατασκευές που σας επιτρέπουν να σηκώσετε την επιφάνεια μεταφοράς του ρυμουλκούμενου και να τοποθετήσετε πάνω της έναν προστατευτικό μουσαμά. Τα ράφια έχουν διαφορετικά ύψη ανάλογα με τις ανάγκες. Στο κατάστημά μας θα βρείτε επίπεδα κουφώματα για τρέιλερ καθώς και κουφώματα με ύψος από 40 έως 140 cm . Τα ράφια είναι κατασκευασμένα για να ταιριάζουν και να ταιριάζουν στα τρέιλερ UNITRAILER . Ως πρότυπο, τα πουλάμε σε σετ με μουσαμά, αλλά αν χρειαστεί, μπορούμε να τα προσφέρουμε και ως ανεξάρτητο προϊόν.

Μουσαμάδες για ρυμουλκούμενα αυτοκινήτων

Τα μουσαμάδες για ρυμουλκούμενα πρέπει να είναι ραμμένα στο μέγεθος του πλαισίου ή της επιφάνειας μεταφοράς στην περίπτωση επίπεδων μουσαμάδων. Το καθήκον τους είναι να προστατεύουν τα εμπορεύματα που είναι φορτωμένα στο ρυμουλκούμενο από καιρικές συνθήκες: βροχή, χιόνι, άνεμος ή ήλιος. Κατασκευασμένα από αδιάβροχο υλικό, σας επιτρέπουν να μεταφέρετε κάθε είδους εμπορεύματα στο τρέιλερ με ασφαλή τρόπο, ανεξάρτητα από τον καιρό έξω. Οι μουσαμάδες στερεώνονται στα πλαϊνά του τρέιλερ με ένα ειδικό ελαστικό κορδόνι που τοποθετείται στα άγκιστρα του καλύμματος. Χάρη σε αυτό, είναι πάντα τέλεια τεντωμένα και το να τα φοράς και να τα βγάζεις είναι στιγμιαία.

Πρόσθετες σανίδες για ρυμουλκούμενα

Οι πλευρές διχτυών ή διχτυωτών είναι ένα άλλο πολύ χρήσιμο στοιχείο πρόσθετου εξοπλισμού για ρυμουλκούμενα αυτοκινήτων. Οι πρόσθετες πλευρές για ρυμουλκούμενα αυξάνουν την επιφάνεια μεταφοράς του ρυμουλκούμενου, επιτρέποντάς σας να φορτώσετε περισσότερα εμπορεύματα. Το Sideboards bis είναι ένα επιπλέον σετ 4 μπουφέδων από λυγισμένο φύλλο. Είναι πανομοιότυπα με αυτά που χρησιμοποιούνται στάνταρ στο τρέιλερ. Οι πλευρές του πλέγματος είναι μια διαφορετική δομή που επιτρέπει την καλύτερη μεταφορά διαφόρων υλικών, π.χ. φύλλων ή κλαδιών. Κάθε τύπος πρόσθετων πλευρών μπορεί επίσης να τοποθετηθεί με πλαίσιο ή μουσαμά, δημιουργώντας ένα πλήρες σετ και αυξάνοντας σημαντικά τις δυνατότητες του τρέιλερ.
pixel