Υποστηρίγματα και γρύλοι με μανιβέλα

Ο αριθμός των στοιχείων που βρέθηκαν: 15

Βάσεις ρυμουλκούμενου για τη στήριξη της ράβδου ρυμούλκησης του ρυμουλκούμενου ή των πλαϊνών στηριγμάτων για τη σταθεροποίηση του ρυμουλκούμενου κατά τη φόρτωση. Διατίθεται σε σετ με σφιγκτήρα στερέωσης.

Υποστηρίζει τρέιλερ

Υποδοχές τρέιλερ

Τα στηρίγματα τρέιλερ διευκολύνουν πολύ τη χρήση του τρέιλερ. Το στήριγμα της ράβδου ρυμούλκησης του ρυμουλκούμενου το βοηθά να διατηρείται ψηλά στηρίζοντας το μπροστινό του μέρος όταν το ρυμουλκούμενο δεν είναι συνδεδεμένο στον κοτσαδόρο. Χρησιμοποιούνται συχνότερα σε στάση ή όταν το τρέιλερ είναι σταθμευμένο με φορτία μπροστά από το σπίτι ή στο γκαράζ. Χάρη στα στηρίγματα, το φορτίο στο ρυμουλκούμενο δεν θα γέρνει προς τα εμπρός μετά την απαγκίστρωση του κοτσαδόρου από το αυτοκίνητο.
Τα περισσότερα ρυμουλκούμενα έχουν ήδη τρύπες από τον κατασκευαστή για την τοποθέτηση του στηρίγματος. Για τη συναρμολόγησή του, όμως, χρειάζεστε και έναν σφιγκτήρα, χάρη στον οποίο μπορείτε να σηκώνετε το στήριγμα κατά την οδήγηση χωρίς να χρειάζεται να το αποσυναρμολογήσετε εντελώς. Στο κατάστημά μας θα βρείτε έτοιμα σετ αποτελούμενα από στήριγμα και σφιγκτήρα.

Πόδια στήριξης για τρέιλερ

Τα πόδια στήριξης τρέιλερ μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τη σταθεροποίηση του ρυμουλκούμενου κατά τη φόρτωση. Σε πολλές περιπτώσεις, αξίζει να χρησιμοποιείτε τόσο μπλοκάρισμα τροχών όσο και πόδια στήριξης κατά τη φόρτωση για να επιτύχετε πλήρη σταθερότητα του ρυμουλκούμενου. Η επιφάνεια μεταφοράς, συνήθως κατασκευασμένη από αντιολισθητικό κόντρα πλακέ, συχνά εμποδίζει τη φόρτωση εμποδίζοντας την ολίσθησή του. Στη συνέχεια, το τρέιλερ αρχίζει να κινείται και τα πόδια στήριξης του επιτρέπουν να παραμείνει στη θέση του, εξασφαλίζοντας παράλληλα μεγαλύτερη ακαμψία ολόκληρου του σετ.

Πόδια τρέιλερ

Τα πόδια τρέιλερ είναι πολύ χρήσιμα όπως μπορείτε να δείτε. Εάν το τρέιλερ σας δεν είναι ακόμη εξοπλισμένο με αυτά, θα πρέπει να επιλέξετε ένα από τα σετ που είναι διαθέσιμα στο κατάστημά μας. Προσφέρουμε πολύ ανθεκτικά κράματα από χυτοσίδηρο και χάλυβα που θα λειτουργήσουν για κάθε τύπο ρυμουλκούμενου.
pixel