Πλαίσια

Ο αριθμός των στοιχείων που βρέθηκαν: 24

Η σχάρα τρέιλερ αυτοκινήτου είναι ένα πρόσθετο αξεσουάρ που μετατρέπει το τρέιλερ σας σε ένα πολυχρηστικό και ευέλικτο εργαλείο εργασίας. Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα σχάρες ρυμουλκούμενων, τόσο για επίπεδα ρυμουλκούμενα όσο και για ρυμουλκούμενα εξοπλισμένα με πλαϊνά. Χάρη σε αυτό, μπορείτε να προσαρμόσετε το ύψος και το μέγεθος του πλαισίου στις ανάγκες σας.

πλαίσιο για το τρέιλερ κήπου 230

Πλήρης σχάρα για τρέιλερ

Ένα ατσάλινο πλαίσιο και ένας ταιριαστός μουσαμάς για το τρέιλερ προστατεύουν τα εμπορεύματα ευαίσθητα στις καιρικές συνθήκες. Ιδανικό για την άνοιξη και το φθινόπωρο, προστατεύοντας το φορτίο από τη βροχή ή τον άνεμο. Το καλοκαίρι, ένας μουσαμάς με πλαίσιο προστατεύει τα εμπορεύματα από τις ακτίνες του ήλιου.

Σχάρες τρέιλερ

Προσφέρουμε πλήρως αποκλειστικές σχάρες τρέιλερ από τις Unitrailer, Martz, Temared και μια σειρά μοντέλων Garden Trailer, Basic και Eco. Αυτό σας επιτρέπει να επιλέξετε εύκολα ένα πλαίσιο για το τρέιλερ σας. Ως κατασκευαστής διαθέτουμε επίπεδα κουφώματα, αποτελούμενα από χαλύβδινα δοκάρια, ψηλά κουφώματα με ύψος από 40 έως 140 cm.

Ένα πλαίσιο που θα σας φανεί χρήσιμο για κάθε τρέιλερ

Το πλαίσιο με μουσαμά για το τρέιλερ προστατεύει το φορτίο από αντίξοες καιρικές συνθήκες: βροχή, χαλάζι, χιόνι και ήλιο. Τοποθετώντας το στο τρέιλερ σας, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το αν θα σας πιάσει ξαφνικά η βροχή ενώ οδηγείτε και το μεταφερόμενο φορτίο θα βραχεί. Ο μουσαμάς είναι κατασκευασμένος από χοντρό, αδιάβροχο υλικό και ακόμη και η παρατεταμένη βροχόπτωση δεν θα προκαλέσει διαρροή. Το σετ, μαζί με τον σκελετό και τον μουσαμά, περιλαμβάνει και ένα ελαστικό κορδόνι με γάντζους, που σας επιτρέπει να τεντώσετε γρήγορα τον μουσαμά.
pixel