Βίντσες

Ο αριθμός των στοιχείων που βρέθηκαν: 35

Χειροκίνητα βαρούλκα για αυτοκίνητα, τετράτροχα ή άλλα αντικείμενα και μηχανές που μπορούν να συρθούν σε ρυμουλκούμενο ή ρυμουλκούμενο. Προσφέρουμε βαρούλκα από σχοινί και βαρούλκα με ζώνη, γνωστά και ως βαρούλκα ζώνης AL-KO ή KNOTT .

Χειροκίνητα βαρούλκα

Χειροκίνητα βαρούλκα

Τα χειροκίνητα βαρούλκα είναι πολύ χρήσιμα τόσο όταν τραβάτε το αυτοκίνητο στο ρυμουλκούμενο όσο και όταν το κατεβάζετε από το ρυμουλκούμενο. Συνήθως χρησιμοποιούνται σε ρυμουλκά φορτηγών όταν το όχημα που πρόκειται να μεταφερθεί σε ρυμουλκούμενο δεν μπορεί να κινηθεί μόνο του σε αυτό. Επομένως, τα χειροκίνητα βαρούλκα γίνονται ανεκτίμητα όταν θέλουμε να φορτώσουμε ένα αυτοκίνητο με κινητήρα που δεν λειτουργεί ή είναι κατεστραμμένο με οποιονδήποτε άλλο τρόπο που καθιστά αδύνατη την οδήγηση. Τα χειροκίνητα βαρούλκα σάς επιτρέπουν να τραβήξετε πολύ ελαφρά ένα αυτοκίνητο ή σκάφος σε ένα ρυμουλκούμενο. Χρησιμοποιούνται επίσης για την εύκολη έλξη σκαφών, πλωτών και γιοτ σε ρυμουλκούμενα σκαφών. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να τραβήξουμε διάφορους τύπους μηχανών και αντικειμένων που θέλουμε να μεταφέρουμε. Τα βαρούλκα διαφέρουν μεταξύ τους κυρίως στο μέγιστο οριζόντιο τράβηγμα, το οποίο θα πρέπει να προσαρμοστεί στα αντικείμενα που θέλουμε να σηκώσουμε ή να κατεβάσουμε με αυτά. Πολλά από αυτά είναι εξοπλισμένα με πρόσθετα περιβλήματα που προστατεύουν τον μηχανισμό από τις καιρικές συνθήκες.

Βαρούλκα από σχοινί

Τα συρμάτινα βαρούλκα είναι ο πιο κοινός τύπος χειροκίνητων βαρούλκων. Στην περίπτωσή τους χρησιμοποιούνται σχοινιά από χάλυβα, τα οποία παρέχουν πολύ υψηλή αντοχή και σας επιτρέπουν να προσελκύετε πολύ βαριά αντικείμενα. Στο κατάστημά μας υπάρχουν βαρούλκα από σχοινί που είναι εργοστασιακά εξοπλισμένα με ατσάλινο σχοινί και αυτά για τα οποία μπορείτε να το επιλέξετε μόνοι σας. Κατά την επιλογή αυτού του τύπου βαρούλκου, είναι απαραίτητο να προσέχετε την χωρητικότητα του τυμπάνου. Σε σχέση με αυτό, ελέγξτε τη σχισμή του σχοινιού και το μήκος του. Είναι πολύ σημαντικό επίσης το άγκιστρο που είναι τοποθετημένο στην άκρη του σχοινιού από χάλυβα να έχει επαρκή αντοχή. Διάσημοι κατασκευαστές βαρούλκων, όπως οι γερμανικές εταιρείες AL-KO ή KNOTT , προσθέτουν πρόσθετα χαρακτηριστικά ασφαλείας στις λύσεις τους και διευκολύνουν την εργασία με το βαρούλκο. Αυτό είναι, για παράδειγμα, ένα αυτόματο φέρον φρένο πίεσης με προστασία επιστροφής ή δυνατότητα επιλογής σχέσης μετάδοσης.

Βαρούλκα ζώνης

Τα βαρούλκα ιμάντα, γνωστά και ως βαρούλκα ζώνης, είναι ιδανικά για το τράβηγμα ή το τράβηγμα μικρότερων οχημάτων και μηχανημάτων όπως μοτοσικλέτες, τετράτροχα, βάρκες ή γκο-κατ. Ο πολυεστερικός ιμάντας που γεμίζει ολόκληρη την επιφάνεια του τυμπάνου παρέχει ελαφρώς πιο άνετο τράβηγμα. Για να τραβήξουμε με την ταινία, χρειαζόμαστε την ίδια δύναμη όλη την ώρα λόγω της ίσης διαδρομής της περιέλιξής της στο τύμπανο. Τα βαρούλκα με ζώνη μπορούν να προσφέρουν την ίδια μέγιστη οριζόντια έλξη με τα βαρούλκα καλωδίων. Δεν είναι κατασκευασμένα από μέταλλο, γεγονός που σας επιτρέπει να ξεχάσετε εντελώς τη διάβρωση όταν τα χρησιμοποιείτε σε νερό ή σε υγρή περιοχή. Οι ζώνες δεν φθείρονται ακόμα και με πολύ εντατική χρήση χάρη στην ειδική πλεγμένη δομή. Εάν χρειάζεστε βοήθεια για την επιλογή του κατάλληλου βαρούλκου για τις ανάγκες σας, επικοινωνήστε μαζί μας και οι ειδικοί μας θα σας συμβουλεύσουν για το βέλτιστο προϊόν.
pixel