Ταμπλο

Ο αριθμός των στοιχείων που βρέθηκαν: 14

Πρόσθετες πλευρές στο ρυμουλκούμενο αυξάνουν την επιφάνεια μεταφοράς, επιτρέποντάς σας να φορτώνετε περισσότερα εμπορεύματα. Οι εκτεταμένες πλευρές του τρέιλερ μπορούν να εμπλουτιστούν με πλαίσιο με μουσαμά.

μπουφέ για το τρέιλερ BIS

Πίνακες BIS για το τρέιλερ

Μπουφές BIS με επιπλέον σετ 4 μπουφέδων από λυγισμένο φύλλο. Είναι πανομοιότυπα με αυτά που χρησιμοποιούνται στάνταρ στο τρέιλερ. Κάθε τύπος πρόσθετων πλευρών μπορεί επίσης να τοποθετηθεί με πλαίσιο ή μουσαμά, δημιουργώντας ένα πολυλειτουργικό σετ, αυξάνοντας σημαντικά τις δυνατότητες του τρέιλερ.

Πλήρεις πλευρές του τρέιλερ

Οι πλήρεις πλευρές του τρέιλερ αυξάνουν σημαντικά τη μεταφορική ικανότητα του τρέιλερ σας. Οι μπουφές για ρυμουλκούμενα είναι ένα άλλο πολύ χρήσιμο στοιχείο πρόσθετου εξοπλισμού για ρυμουλκούμενα αυτοκινήτων. Στο κατάστημά μας, προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα πλευρών τρέιλερ: συμπαγείς πλευρές και διχτυωτές πλευρές. Οι μπουφές για το πλήρες τρέιλερ θα αποδειχθούν όπου μεταφέρονται μικρά, χαλαρά υλικά ή υλικά που είναι δύσκολο να στερεωθούν με ιμάντες μεταφοράς. Επιπλέον, τα πλαϊνά επιτρέπουν ακόμη μεγαλύτερη επέκταση του τρέιλερ με πρόσθετα αξεσουάρ, όπως πλαίσιο, μουσαμά ή άλλες πλευρές. Οι συμπαγείς πλευρές του Unitrailer είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας χαλύβδινη πλάκα ψυχρής έλασης, γαλβανισμένη για υψηλή αντοχή στη διάβρωση.

Ατσάλινα πλαϊνά για το τρέιλερ

Προσαρμόζουμε το προϊόν μας στο μέγεθος ενός συγκεκριμένου μοντέλου τρέιλερ. Τα πλαϊνά μας ταιριάζουν σε τρέιλερ από Unitrailer, Martz, Temared, μια μεγάλη γκάμα μοντέλων, π.χ. Garden Trailer, ECO, BASIC. Το πλάτος και το μήκος των πλευρών ταιριάζουν με το συγκεκριμένο μοντέλο του τρέιλερ.

Πίνακες για τρέιλερ UNITRAILER

Μπορείτε να παραγγείλετε όλα αυτά τα αξεσουάρ επιπλέον στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ετοιμάζοντας ένα σετ προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας. Μπορείτε να αγοράσετε πρόσθετες πλευρές ανά πάσα στιγμή - ακόμα και λίγους μήνες ή χρόνια μετά την αγορά του τρέιλερ μας. Ως κατασκευαστής φροντίζουμε να είναι πάντα διαθέσιμα και διασφαλίζουμε τη συνέχεια παραγωγής πλαϊνών και άλλων εξαρτημάτων με κατάλληλες διαστάσεις.
pixel