Πριζες | βυσματα | προσαρμογεις

Ο αριθμός των στοιχείων που βρέθηκαν: 19

Πρίζα τρέιλερ 13 ή 7 PIN για τη σύνδεση του ηλεκτρικού συστήματος ενός ρυμουλκούμενου ή ρυμουλκούμενου με το αυτοκίνητο. Οι προσαρμογείς υποδοχής κοτσαδόρου σάς επιτρέπουν να συνδέσετε εύκολα το αυτοκίνητο με το τρέιλερ μέσω ενός προσαρμογέα τοποθετημένου στο βύσμα.

Υποδοχή τρέιλερ

Αντάπτορες υποδοχής τρέιλερ

Προσαρμογέας υποδοχής ρυμουλκούμενου, που συνήθως αναφέρεται ως το λεγόμενο Η μείωση της πρίζας του τρέιλερ γίνεται απαραίτητη όταν το όχημα με το οποίο θέλουμε να ρυμουλκήσουμε το ρυμουλκούμενο έχει διαφορετικό αριθμό PIN στην πρίζα από το ηλεκτρικό σύστημα του ρυμουλκούμενου ή του ρυμουλκούμενου. Απαιτείται σωστή σύνδεση της πλεξούδας καλωδίωσης για να λειτουργήσουν τα φώτα. Αν λοιπόν θέλουμε να αποφύγουμε το πρόστιμο για την έλλειψη φώτων, ο αντάπτορας πρίζας είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ χωρίς το οποίο δεν θα πρέπει να ξεκινήσουμε ένα ταξίδι με τρέιλερ ή ρυμουλκούμενο.

Προσαρμογέας υποδοχής τρέιλερ

Στην περίπτωση του αντάπτορα 7 PIN, έχουμε να κάνουμε με μια εγκατάσταση που δεν διαθέτει φως οπισθοπορείας, η οποία, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, δεν χρειάζεται να τοποθετηθεί σε ελαφριά ρυμουλκούμενα με GVM έως 750 κιλά. Το βύσμα 13 PIN χρησιμοποιείται σε μεγαλύτερα ρυμουλκούμενα ή ρυμουλκούμενα και σας επιτρέπει να χειρίζεστε όλες τις λειτουργίες της πλεξούδας καλωδίωσης . Οι αντάπτορες που προσφέρονται στο κατάστημά μας διαθέτουν περιβλήματα από πλαστικό υψηλής ποιότητας, το οποίο είναι ανθεκτικό σε διάφορες συνθήκες και ακόμη και σε πολύ συχνές συνδέσεις και αποσυνδέσεις. Εάν δεν γνωρίζετε ποιον προσαρμογέα υποδοχής να επιλέξετε, επικοινωνήστε μαζί μας και οι ειδικοί μας θα σας πουν το σωστό προϊόν.
pixel