Κοτσαδοροι και διαταξεις υπερβασης εμποδιων

Ο αριθμός των στοιχείων που βρέθηκαν: 97

Κοτσαδόροι για ρυμουλκούμενα και συσκευές υπέρβασης για τρέιλερ με φρένο. Σας ενδιαφέρει η ασφαλής σύνδεση του τρέιλερ με το αυτοκίνητο; Φροντίστε το αγοράζοντας ένα νέο κοτσαδόρο. Στο κατάστημά μας θα βρείτε κοτσαδόρες για τρέιλερ AL-KO , KNOTT , WINTERHOFF και STEELPRESS με GVW από 700-3500 κιλά σε πολύ καλές τιμές.

Κοτσαδόροι τρέιλερ

Κοτσαδόροι τρέιλερ

Οι κοτσαδόροι ρυμουλκούμενου χρησιμοποιούνται για τη σύνδεση του τρέιλερ με το όχημα. Διακρίνουμε "V" μπάρα έλξης , "T", τετράγωνη ράβδο έλξης ή γάντζους σωλήνα . Τα διακρίνουμε από το μέγιστο επιτρεπόμενο DMC, την πίεση στο σφαιρίδιο του γάντζου και την απόσταση των οπών στερέωσης. Στην περίπτωση κοτσαδόρου που διατίθενται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, όλες οι πληροφορίες που απαιτούνται για την επιλογή τους για ένα συγκεκριμένο μοντέλο τρέιλερ βρίσκονται στην κάρτα του προϊόντος.
Οι κοτσαδόροι τρέιλερ είναι εξοπλισμένοι με ένδειξη φθοράς για να σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε πότε είναι ώρα να αντικαταστήσετε έναν κοτσαδόρο που κάθεται αυτήν τη στιγμή. Μια διευκόλυνση, η οποία χρησιμοποιείται επίσης στάνταρ στα περισσότερα κοτσαδόρια του τρέιλερ, είναι ο δείκτης ορθότητας ζεύξης. Χάρη σε αυτό, μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι η σύνδεση του τρέιλερ με το αυτοκίνητο είναι σωστή και δεν θα αποσυνδεθεί κατά την οδήγηση.

Κοτσαδόροι για ρυμουλκούμενα με φρένο υπέρβασης

Οι κοτσαδόροι για ρυμουλκούμενα με φρένο υπέρβασης ονομάζονται επίσης συσκευές υπέρβασης. Σε αυτή την περίπτωση, το προϊόν είναι ένα ολόκληρο στοιχείο που περιέχει τόσο το κρούσης όσο και το φρένο και το χαλύβδινο περίβλημα που τα συνδέει. Στην περίπτωση συσκευών υπέρβασης, είναι δυνατή η αντικατάσταση μεμονωμένων εξαρτημάτων του σετ. Μπαλάκια και αμορτισέρ για συσκευές υπέρβασης μπορούν να αγοραστούν χωριστά.
Οι συσκευές υπέρβασης χρησιμοποιούνται για βαριά ρυμουλκούμενα, με πέδηση με GVW άνω των 750 kg. Χρησιμοποιούνται για τη λειτουργία του φρένου υπέρβασης και στερεώνονται στις ράβδους έλξης ρυμουλκούμενων αυτοκινήτων και ρυμουλκούμενων φορτηγών. Στην περίπτωση ελαφρών ρυμουλκούμενων, δεν είναι απαραίτητο να τοποθετήσετε φρένο. Δεν απαιτείται από το νόμο και τις δυνάμεις που ενεργούν κατά την οδήγηση με ρυμουλκούμενο με GVW έως 750 kg. Για μεγαλύτερα τρέιλερ, ωστόσο, είναι απαραίτητο ένα φρένο υπέρβασης. Η χρήση του διασφαλίζει την ασφάλεια κατά τη ρυμούλκηση ενός ρυμουλκούμενου και μειώνει τη φθορά των φρένων στο όχημα.

Κοτσαδόροι για ρυμουλκούμενο αυτοκινήτου

Οι κοτσαδόροι στο τρέιλερ του αυτοκινήτου φθείρονται περισσότερο, τόσο περισσότερα φορτία μεταφέρονται στο ρυμουλκούμενο. Εάν το ρυμουλκούμενο χρησιμοποιείται συχνά και με πρακτικά πλήρες φορτίο, θα είναι απαραίτητο να αντικαθιστάτε το κοτσαδόρο πολύ πιο συχνά. Αξίζει να ελέγχετε τη φθορά του κοτσαδόρου πριν από κάθε ταξίδι με ένα τρέιλερ.
Οι γάντζοι ρυμουλκούμενου είναι το μόνο στοιχείο, εκτός από το συρόμενο συρματόσχοινο, που συνδέει το τρέιλερ με το όχημα. Η ακριβής τοποθέτηση της μπάλας ρυμούλκησης, η οποία θα πρέπει να είναι εντελώς στην υποδοχή, και η ασφάλιση του κοτσαδόρου εγγυώνται την ασφαλή οδήγηση. Οι γάντζοι υψηλής ποιότητας από δοκιμασμένους Γερμανούς κατασκευαστές που προτείνουμε περιλαμβάνουν εξαρτήματα από AL-KO , KNOTT , WINTERHOFF και STEELPRESS . Οι δοκιμασμένες λύσεις τους εγγυώνται ψυχική ηρεμία για μεγάλο χρονικό διάστημα. Επιλέξτε ένα δυνατό κοτσαδόρο που θα ταιριάζει στο τρέιλερ σας και παραγγείλτε το στο κατάστημά μας με γρήγορη παράδοση στο σπίτι!
pixel