Καλύμματα

Ο αριθμός των στοιχείων που βρέθηκαν: 5

Το επίπεδο κάλυμμα για το τρέιλερ μπορεί να εκτελέσει πολλές λειτουργίες, αυξάνοντας την ικανότητα μεταφοράς του ρυμουλκούμενου σας.

κάλυμμα αλουμινίου για το τρέιλερ

Κάλυμμα τρέιλερ από αλουμίνιο


Το επίπεδο κάλυμμα της Unitrailer είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο. Το άνοιγμα του καπακιού υποστηρίζεται από 2 ενεργοποιητές. Το καπάκι μπορεί να εξοπλιστεί με μια πρόσθετη κλειδαριά κλειδιού για τη στερέωση του μεταφερόμενου φορτίου. Το κάλυμμα αλουμινίου για ρυμουλκούμενα αυτοκινήτων είναι ανθεκτικό, ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες και χαρακτηρίζεται από αυξημένη αντοχή στη διάτρηση και τη φθορά σε σύγκριση με καλύμματα από ABS ή laminate.


Κάλυμμα για τρέιλερ UNITRAILER

Το εξώφυλλο του τρέιλερ είναι ένα προϊόν αφιερωμένο στα τρέιλερ Unitrailer, Temared και Martz. Το προσφερόμενο προϊόν επιτρέπει την ευέλικτη χρήση του ρυμουλκούμενου στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες χωρίς φόβο ζημιάς ή υγρασίας του φορτίου. Το επίπεδο κάλυμμα σάς επιτρέπει να προστατεύετε το τρέιλερ από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση τρίτων. Επιπλέον, το κάλυμμα του τρέιλερ είναι εξοπλισμένο με κιγκλιδώματα για την τοποθέτηση πρόσθετου εξοπλισμού ή αποσκευών στο κάλυμμα.

pixel