Αγκυρώσεις δαπέδου

Ο αριθμός των στοιχείων που βρέθηκαν: 8

Μεντεσέδες για τα πλαϊνά του τρέιλερ σε σετ με μεντεσέδες ή χωριστά. Στερεά κατασκευασμένοι μεντεσέδες από STEELPRESS και WINTERHOFF σε διάφορα μοντέλα που ταιριάζουν σε κάθε ρυμουλκούμενο αυτοκινήτου.

μεντεσέδες για τις πλευρές του τρέιλερ

Μεντεσέδες για το πλάι του ρυμουλκούμενου αυτοκινήτου

Οι μεντεσέδες στο πλάι του ρυμουλκούμενου αυτοκινήτου πρέπει να είναι αρκετά ισχυροί ώστε να υποστηρίζουν το βάρος των πλευρών από χάλυβα ή αλουμίνιο κατά το χαμήλωμα και την ανύψωση. Όσο πιο βαριά είναι τα πλαϊνά, τόσο μακρύτερη και ισχυρότερη θα πρέπει να είναι η άρθρωση που είναι προσαρτημένη σε αυτά για να επιτρέπει την άνετη εκφόρτωση και φόρτωση. Οι μικρότεροι μεντεσέδες για τα πλάγια θα λειτουργήσουν καλά στην περίπτωση λεπτών και κοντών πλευρών που ανοίγουν, για παράδειγμα, στο πίσω και στο μπροστινό μέρος του τρέιλερ. Τα μεγαλύτερα προσαρμόζονται στις πλαϊνές σανίδες ακόμη και πολύ μεγάλων τρέιλερ.

Πλαϊνοί μεντεσέδες

Οι πλαϊνοί μεντεσέδες πρέπει να βρίσκονται στις πλευρές του ρυμουλκούμενου, αλλά η ίδια η βάση του μεντεσέ πρέπει να τοποθετηθεί στη δομή του. Αυτό το στοιχείο αξίζει επίσης να προσέξετε, γιατί είναι αυτό που απαιτεί την πιο συχνή αντικατάσταση στο τρέιλερ. Τόσο τα χερούλια όσο και οι μεντεσέδες που προσφέρονται στο κατάστημά μας είναι κατασκευασμένα από πολύ ανθεκτικό φύλλο γαλβανισμένου χάλυβα, που σημαίνει ότι δεν κινδυνεύουν από διάβρωση.
pixel