Μουσαμάδες

Ο αριθμός των στοιχείων που βρέθηκαν: 30

Το Unitrailer προσφέρει ανθεκτικό και αρθρωτό μουσαμάδες για ρυμουλκούμενα αυτοκινήτων . Όλα τα καλύμματα τρέιλερ που κατασκευάζονται από την εταιρεία μας είναι εξοπλισμένα με ανοξείδωτες οπές στήριξης που διευκολύνουν την τοποθέτηση του μουσαμά.

μπουφέ για το τρέιλερ BIS

Ισχυρός και αδιάβροχος μουσαμάς με άνοιγμα στο πίσω μέρος

Ένα ατσάλινο πλαίσιο και ένας ταιριαστός μουσαμάς για το τρέιλερ προστατεύουν τα εμπορεύματα ευαίσθητα στις καιρικές συνθήκες. Ιδανικό για την άνοιξη και το φθινόπωρο, προστατεύοντας το φορτίο από τη βροχή ή τον άνεμο. Το καλοκαίρι, ένας μουσαμάς με πλαίσιο προστατεύει τα εμπορεύματα από τις ακτίνες του ήλιου.

Ένας μουσαμάς για τρέιλερ αυτοκινήτου που θα είναι χρήσιμος σε κάθε διαδρομή

Το πλαίσιο με μουσαμά για το τρέιλερ προστατεύει το φορτίο από αντίξοες καιρικές συνθήκες: βροχή, χαλάζι, χιόνι και ήλιο. Τοποθετώντας το πλαίσιο στο τρέιλερ σας, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το αν θα σας πιάσει ξαφνικά η βροχή ενώ οδηγείτε και το μεταφερόμενο φορτίο θα βραχεί. Ο μουσαμάς είναι κατασκευασμένος από χοντρό, αδιάβροχο υλικό και ακόμη και η παρατεταμένη βροχόπτωση δεν θα προκαλέσει διαρροή. Το σετ μαζί με τον σκελετό και τον μουσαμά περιλαμβάνει επίσης ένα ελαστικό κορδόνι με γάντζους, που επιτρέπει το γρήγορο τέντωμα και τη συναρμολόγηση του μουσαμά.
pixel