Επίπεδη σχάρα τρέιλερ H-0 GARDEN TRAILER 150 KIPP

Επίπεδη σχάρα τρέιλερ H-0 GARDEN TRAILER 150 KIPP

 • Δοκοί για το επίπεδο πλαίσιο του ρυμουλκούμενου Garden Trailer 150 KIPP και άλλων ρυμουλκούμενων με επιφάνεια φόρτωσης 150 x 106 cm. Τα χαλύβδινα δοκάρια σκληραίνουν τον μουσαμά και προστατεύουν τα μεταφερόμενα εμπορεύματα.
Παραγωγός: UNITRAILER
24,79 €
19,99 € Καθαρή τιμή
Προσθήκη για σύγκριση
Γρήγορες αγορές 1-Click(χωρίς εγγραφή)

Επίπεδη σχάρα τρέιλερ H-0 GARDEN TRAILER 150 KIPP

24,79 €
19,99 € Καθαρή τιμή
  Ζητήστε ένα προϊόν
  Εάν η παραπάνω περιγραφή δεν είναι αρκετή για εσάς, στείλτε μας την ερώτησή σας σχετικά με αυτό το προϊόν. Θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό. Η επεξεργασία των δεδομένων γίνεται σύμφωνα με πολιτική απορρήτου. Με την υποβολή τους αποδέχεστε τους όρους του.
  Γράψτε τη γνώμη σας
  Η γνώμη σας:
  5/5
  Προσθέστε τη δική σας φωτογραφία προϊόντος:

  Εξοικονομήστε αγοράζοντας περισσότερα

  Πλαίσιο H-0 για τον μουσαμά για το Garden Trailer 150 KIPP

  Ο σκελετός από μουσαμά ταιριάζει στο Garden Trailer 150 KIPP , Temared, Martz και άλλα ρυμουλκούμενα με διαστάσεις 1116 x 1526 mm . Είναι κατασκευασμένο από πολύ συμπαγείς ράβδους χάλυβα, οι οποίες είναι γαλβανισμένες και ανθεκτικές στη σκουριά. Το πλαίσιο είναι στερεωμένο στις πλευρές του τρέιλερ μέσω 2 εγκάρσιων ράβδων. Το σύνολο δημιουργεί μια ισχυρή και συμπαγή δομή για τον μουσαμά.

  Εγκάρσια μπάρα για H-0 Garden Trailer 150 KIPP πλαίσιο
  Επίπεδη σχάρα για το Garden Trailer 150 KIPP

  Πλαίσιο μουσαμά Garden Trailer 150 KIPP

  Το πλαίσιο για τον μουσαμά είναι χρήσιμο όταν πρέπει να προστατεύσουμε το μεταφερόμενο φορτίο από αντίξοες καιρικές συνθήκες : χαλάζι, χιόνι, ήλιος και βροχή. Με μια τέτοια σχάρα , δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το αν θα σας πιάσει η βροχή, το χαλάζι και τα προϊόντα σας θα καταστραφούν κατά τη διάρκεια μιας μεγαλύτερης διαδρομής. Το πλαίσιο μπορεί να τοποθετηθεί σε συνηθισμένες πλευρές, αλλά η επίδρασή του μπορεί επίσης να επιτευχθεί σε διπλές πλευρές BIS. Μπορείτε να αγοράσετε ένα μουσαμά για το πλαίσιο ή να αγοράσετε ολόκληρο το πλαίσιο + σετ μουσαμά.

  Παραγωγός
  UNITRAILER
  Κωδικός προϊόντος
  UT004116
  Ταιριάζει στο τρέιλερ

  Χρησιμοποιείται στη σειριακή παραγωγή ή αντικατάσταση ως αντικατάσταση διαφόρων μοντέλων ρυμουλκούμενων αυτοκινήτων από κατασκευαστές:

  Unitrailer Garden Trailer 150
  ,
  Martz Basic 150
  ,
  Temared Eco 1510
  pixel