Οδοντωτός σύνδεσμος Dromet για σφιγκτήρα M10x53

Οδοντωτός σύνδεσμος Dromet για σφιγκτήρα M10x53

 • Οδοντωτός σύνδεσμος για σφιγκτήρα M10x53, κατασκευαστής Dromet. Ο σύνδεσμος είναι κατασκευασμένος από γαλβανισμένο χάλυβα και χρησιμεύει ως σφιγκτήρας για τη συγκράτηση των στοιχείων που τοποθετούνται στον σφιγκτήρα.
Παραγωγός: DROMET
Αριθμός καταλόγου κατασκευαστή: ŁCZ10.53
0,69 €
0,56 € Καθαρή τιμή
Προσθήκη για σύγκριση
Γρήγορες αγορές 1-Click(χωρίς εγγραφή)

Οδοντωτός σύνδεσμος Dromet για σφιγκτήρα M10x53

0,69 €
0,56 € Καθαρή τιμή
  Ζητήστε ένα προϊόν
  Εάν η παραπάνω περιγραφή δεν είναι αρκετή για εσάς, στείλτε μας την ερώτησή σας σχετικά με αυτό το προϊόν. Θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό. Η επεξεργασία των δεδομένων γίνεται σύμφωνα με πολιτική απορρήτου. Με την υποβολή τους αποδέχεστε τους όρους του.
  Γράψτε τη γνώμη σας
  Η γνώμη σας:
  5/5
  Προσθέστε τη δική σας φωτογραφία προϊόντος:

  Σύνδεσμος Drome για σφιγκτήρα M10x53

  Ο οδοντωτός σύνδεσμος σφιγκτήρα, που κατασκευάζεται από την Dromet, είναι ειδικά σχεδιασμένος για να λειτουργεί με σφιγκτήρες. Χάρη στον οδοντωτό σχεδιασμό, ο σύνδεσμος παρέχει πρόσθετο κράτημα και σταθερότητα, γεγονός που αυξάνει την αποτελεσματικότητα της στερέωσης. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικά υλικά που εξασφαλίζουν την αντοχή και την αντοχή του στη διάβρωση.

  Οι σφιγκτήρες και οι σύνδεσμοι Dromet έχουν σχεδιαστεί για την τοποθέτηση, τη σύνδεση και τη σύσφιξη διαφόρων δομικών στοιχείων, όπως σωλήνες, καλώδια, καλώδια και άλλα στοιχεία. Η ευελιξία τους τα καθιστά εφαρμόσιμα σε πολλούς κλάδους, συμπεριλαμβανομένων των κατασκευών, της βιομηχανίας και της αυτοκινητοβιομηχανίας. Χάρη στη στιβαρή κατασκευή τους, εξασφαλίζουν τη σταθερότητα και την ασφάλεια των συναρμολογημένων στοιχείων, καθιστώντας τα αξιόπιστες λύσεις σε απαιτητικές εφαρμογές.

  Σύνδεσμος σχεδιασμένος για σκεύη μεγέθους M10x53

  Παραγωγός
  DROMET
  Κωδικός προϊόντος
  UT006161
  Αριθμός καταλόγου κατασκευαστή
  ŁCZ10.53
  pixel