Σύνδεσμος Drome για σφιγκτήρα M10 (2 1/2")

Σύνδεσμος Drome για σφιγκτήρα M10 (2 1/2")

 • Ο σύνδεσμος σφιγκτήρα της Dromet έχει σχεδιαστεί για χρήση με σφιγκτήρες M10 (2 1/2") Χρησιμεύει ως σφιγκτήρας για τη συγκράτηση των στοιχείων που είναι τοποθετημένα στον σφιγκτήρα.
Παραγωγός: DROMET
Αριθμός καταλόγου κατασκευαστή: ŁC10.77 (2 1/2")
2,09 €
1,69 € Καθαρή τιμή
Προσθήκη για σύγκριση
Γρήγορες αγορές 1-Click(χωρίς εγγραφή)

Σύνδεσμος Drome για σφιγκτήρα M10 (2 1/2")

2,09 €
1,69 € Καθαρή τιμή
  Ζητήστε ένα προϊόν
  Εάν η παραπάνω περιγραφή δεν είναι αρκετή για εσάς, στείλτε μας την ερώτησή σας σχετικά με αυτό το προϊόν. Θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό. Η επεξεργασία των δεδομένων γίνεται σύμφωνα με πολιτική απορρήτου. Με την υποβολή τους αποδέχεστε τους όρους του.
  Γράψτε τη γνώμη σας
  Η γνώμη σας:
  5/5
  Προσθέστε τη δική σας φωτογραφία προϊόντος:

  Σύνδεσμος Drome για σφιγκτήρα M10 (2 1/2")

  Ο σύνδεσμος, που κατασκευάζεται από την Dromet, χρησιμεύει ως σφιγκτήρας για τη συγκράτηση των στοιχείων που τοποθετούνται στον σφιγκτήρα. Είναι κατασκευασμένο από γαλβανισμένο χάλυβα, γεγονός που το καθιστά ιδιαίτερα ανθεκτικό στη διάβρωση, εξασφαλίζοντας τη μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία του σε διάφορες συνθήκες λειτουργίας.

  Οι σφιγκτήρες και οι σύνδεσμοι Dromet, κατασκευασμένοι από ανθεκτικά υλικά, έχουν σχεδιαστεί για την τοποθέτηση, τη σύνδεση και τη σύσφιξη διαφόρων δομικών στοιχείων, όπως σωλήνες, σύρματα, καλώδια και άλλα στοιχεία. Η ευελιξία τους τα καθιστά εφαρμόσιμα σε πολλούς κλάδους, συμπεριλαμβανομένων των κατασκευών, της βιομηχανίας και της αυτοκινητοβιομηχανίας. Χάρη στη στιβαρή κατασκευή τους, εξασφαλίζουν τη σταθερότητα και την ασφάλεια των συναρμολογημένων στοιχείων, γεγονός που τα καθιστά αξιόπιστες λύσεις σε απαιτητικές εφαρμογές.

  Σύνδεσμος / εγκάρσια μπάρα που προορίζεται για σκεύη μεγέθους M10 (2 1/2")

  Προσδιορισμός:

  • Διάσταση αξόνων: fi 10,5 x 87
  • Ταιριάζει σε σκεύη μεγέθους M10 (2 1/2").
  Παραγωγός
  DROMET
  Κωδικός προϊόντος
  UT006158
  Αριθμός καταλόγου κατασκευαστή
  ŁC10.77 (2 1/2")
  pixel