Σύνδεσμος Drome για σφιγκτήρα M10 (2")

Σύνδεσμος Drome για σφιγκτήρα M10 (2")

 • Ο σύνδεσμος σφιγκτήρα της Dromet χρησιμεύει ως σφιγκτήρας για να συγκρατεί τα στοιχεία που είναι τοποθετημένα στον σφιγκτήρα. Ο σύνδεσμος έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με σφιγκτήρες M10 (2").
Παραγωγός: DROMET
1,79 €
1,44 € Καθαρή τιμή
Προσθήκη για σύγκριση
Γρήγορες αγορές 1-Click(χωρίς εγγραφή)

Σύνδεσμος Drome για σφιγκτήρα M10 (2")

1,79 €
1,44 € Καθαρή τιμή
  Ζητήστε ένα προϊόν
  Εάν η παραπάνω περιγραφή δεν είναι αρκετή για εσάς, στείλτε μας την ερώτησή σας σχετικά με αυτό το προϊόν. Θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό. Η επεξεργασία των δεδομένων γίνεται σύμφωνα με πολιτική απορρήτου. Με την υποβολή τους αποδέχεστε τους όρους του.
  Γράψτε τη γνώμη σας
  Η γνώμη σας:
  5/5
  Προσθέστε τη δική σας φωτογραφία προϊόντος:

  Σύνδεσμος Drome για σφιγκτήρα M10 (2")

  Ο σύνδεσμος που κατασκευάζεται από την Dromet έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με σφιγκτήρες. Χρησιμεύει ως σφιγκτήρας που συγκρατεί τα στοιχεία που τοποθετούνται στον σφιγκτήρα, εξασφαλίζοντας τη σταθερότητα και την ασφάλειά τους. Κατασκευασμένο από γαλβανισμένο χάλυβα, είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στη διάβρωση, καθιστώντας το ιδανικό για εφαρμογές που απαιτούν ανθεκτικά και σταθερά κουμπώματα.

  Ο σύνδεσμος του σφιγκτήρα είναι ένα βασικό στοιχείο που υποστηρίζει τη λειτουργία του ίδιου του σφιγκτήρα. Οι σφιγκτήρες χρησιμοποιούνται για τη σύνδεση, τη σύνδεση και τη σταθεροποίηση μιας ποικιλίας δομικών στοιχείων όπως σωλήνες, καλώδια, καλώδια και άλλα εξαρτήματα. Ο σύνδεσμος, γνωστός και ως πλάκα σύσφιξης ή εγκάρσια ράβδος, λειτουργεί ως σφιγκτήρας που συγκρατεί αυτά τα εξαρτήματα στον σφιγκτήρα, διατηρώντας τα σταθερά και ασφαλή.

  Σύνδεσμος / εγκάρσια μπάρα που προορίζεται για σκεύη μεγέθους M10 (2")

  Προσδιορισμός:

  • Διάσταση αξόνων: fi 10,5 x 71
  • Ταιριάζει σε σκεύη μεγέθους M10 (2").
  Παραγωγός
  DROMET
  Κωδικός προϊόντος
  UT006157
  Αριθμός καταλόγου κατασκευαστή
  ŁC10.61 (2")
  pixel