Σύνδεσμος Drome για σφιγκτήρα M10 (1 1/2")

Σύνδεσμος Drome για σφιγκτήρα M10 (1 1/2")

 • Ο σύνδεσμος του σφιγκτήρα, που κατασκευάζεται από την Dromet, χρησιμεύει ως σφιγκτήρας για τη συγκράτηση των στοιχείων που είναι τοποθετημένα στον σφιγκτήρα. Αυτός ο σύνδεσμος έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με μπουλόνια U M10 (1 1/2").
Παραγωγός: DROMET
Αριθμός καταλόγου κατασκευαστή: ŁC10.49 (1 1/2")
1,49 €
1,20 € Καθαρή τιμή
Προσθήκη για σύγκριση
Γρήγορες αγορές 1-Click(χωρίς εγγραφή)

Σύνδεσμος Drome για σφιγκτήρα M10 (1 1/2")

1,49 €
1,20 € Καθαρή τιμή
  Ζητήστε ένα προϊόν
  Εάν η παραπάνω περιγραφή δεν είναι αρκετή για εσάς, στείλτε μας την ερώτησή σας σχετικά με αυτό το προϊόν. Θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό. Η επεξεργασία των δεδομένων γίνεται σύμφωνα με πολιτική απορρήτου. Με την υποβολή τους αποδέχεστε τους όρους του.
  Γράψτε τη γνώμη σας
  Η γνώμη σας:
  5/5
  Προσθέστε τη δική σας φωτογραφία προϊόντος:

  Σύνδεσμος Drome για σφιγκτήρα M10 (1 1/2")

  Ο σύνδεσμος που κατασκευάζεται από την Dromet έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με σφιγκτήρες. Χρησιμεύει ως σφιγκτήρας που συγκρατεί τα στοιχεία που τοποθετούνται στον σφιγκτήρα, διασφαλίζοντας τη σταθερότητα και την ασφάλειά τους. Κατασκευασμένο από γαλβανισμένο χάλυβα, είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στη διάβρωση, καθιστώντας το ιδανικό για εφαρμογές που απαιτούν ανθεκτικά και σταθερά κουμπώματα.

  Οι σφιγκτήρες και οι σύνδεσμοι Dromet, κατασκευασμένοι από ανθεκτικά υλικά, έχουν σχεδιαστεί για την τοποθέτηση, τη σύνδεση και τη σύσφιξη διαφόρων δομικών στοιχείων, όπως σωλήνες, σύρματα, καλώδια και άλλα στοιχεία. Η ευελιξία τους τα καθιστά εφαρμόσιμα σε πολλούς κλάδους, συμπεριλαμβανομένων των κατασκευών, της βιομηχανίας και της αυτοκινητοβιομηχανίας.

  Σύνδεσμος / εγκάρσια μπάρα που προορίζεται για σκεύη μεγέθους M10 (1 1/2")

  Προσδιορισμός:

  • Διάσταση αξόνων: fi 10,5 x 59
  • Ταιριάζει σε σκεύη μεγέθους M10 (1 1/2").
  Παραγωγός
  DROMET
  Κωδικός προϊόντος
  UT006156
  Αριθμός καταλόγου κατασκευαστή
  ŁC10.49 (1 1/2")
  pixel