Σύνδεσμος Drome για σφιγκτήρα M10 (1 1/4")

Σύνδεσμος Drome για σφιγκτήρα M10 (1 1/4")

 • Ο σύνδεσμος σφιγκτήρα της Dromet χρησιμεύει ως σφιγκτήρας για να συγκρατεί τα στοιχεία που είναι τοποθετημένα στον σφιγκτήρα. Ο σύνδεσμος έχει σχεδιαστεί για σφιγκτήρα M10 (1 1/4").
Παραγωγός: DROMET
Αριθμός καταλόγου κατασκευαστή: ŁC10.43 (1 1/4")
1,69 €
1,36 € Καθαρή τιμή
Προσθήκη για σύγκριση
Γρήγορες αγορές 1-Click(χωρίς εγγραφή)

Σύνδεσμος Drome για σφιγκτήρα M10 (1 1/4")

1,69 €
1,36 € Καθαρή τιμή
  Ζητήστε ένα προϊόν
  Εάν η παραπάνω περιγραφή δεν είναι αρκετή για εσάς, στείλτε μας την ερώτησή σας σχετικά με αυτό το προϊόν. Θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό. Η επεξεργασία των δεδομένων γίνεται σύμφωνα με πολιτική απορρήτου. Με την υποβολή τους αποδέχεστε τους όρους του.
  Γράψτε τη γνώμη σας
  Η γνώμη σας:
  5/5
  Προσθέστε τη δική σας φωτογραφία προϊόντος:

  Σύνδεσμος Drome για σφιγκτήρα M10 (1 1/4")

  Ο σύνδεσμος σφιγκτήρα της Dromet έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με σφιγκτήρες. Χρησιμεύει ως σφιγκτήρας που συγκρατεί τα στοιχεία που τοποθετούνται στον σφιγκτήρα, εξασφαλίζοντας τη σταθερότητα και την ασφάλειά τους. Κατασκευασμένο από γαλβανισμένο χάλυβα, είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στη διάβρωση, καθιστώντας το ανθεκτικό και αξιόπιστο σε διάφορες συνθήκες λειτουργίας.

  Οι σφιγκτήρες με συνδέσμους παρέχουν αξιόπιστες συνδέσεις, είναι σχεδιασμένοι για τοποθέτηση, σύνδεση και σύσφιξη διαφόρων δομικών στοιχείων, όπως σωλήνες, καλώδια, καλώδια και άλλα στοιχεία, και η ευελιξία τους τα καθιστά εφαρμόσιμα σε πολλές βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένων των κατασκευών, της βιομηχανίας και της αυτοκινητοβιομηχανίας. Χάρη στο σχεδιασμό και την αντοχή τους στη διάβρωση, είναι ιδανικά για εφαρμογές που απαιτούν ανθεκτικά και σταθερά κουμπώματα.

  Σύνδεσμος / εγκάρσια μπάρα που προορίζεται για σκεύη μεγέθους M10 (1 1/4")

  Προσδιορισμός:

  • Διάσταση αξόνων: fi 10,5 x 53
  • Ταιριάζει σε σκεύη μεγέθους M10 (1 1/4").
  Παραγωγός
  DROMET
  Κωδικός προϊόντος
  UT006155
  Αριθμός καταλόγου κατασκευαστή
  ŁC10.43 (1 1/4")
  pixel