Σύνδεσμος Drome για σφιγκτήρα M8 (4")

Σύνδεσμος Drome για σφιγκτήρα M8 (4")

 • Ο συνδετήρας σφιγκτήρα Dromet, κατασκευασμένος από γαλβανισμένο χάλυβα, χρησιμεύει ως σφιγκτήρας για να συγκρατεί τα στοιχεία που είναι τοποθετημένα στον σφιγκτήρα. Ο σύνδεσμος έχει σχεδιαστεί για σφιγκτήρα M8 (4").
Παραγωγός: DROMET
Αριθμός καταλόγου κατασκευαστή: ŁC.8.115 (4")
3,39 €
2,73 € Καθαρή τιμή
Προσθήκη για σύγκριση
Γρήγορες αγορές 1-Click(χωρίς εγγραφή)

Σύνδεσμος Drome για σφιγκτήρα M8 (4")

3,39 €
2,73 € Καθαρή τιμή
  Ζητήστε ένα προϊόν
  Εάν η παραπάνω περιγραφή δεν είναι αρκετή για εσάς, στείλτε μας την ερώτησή σας σχετικά με αυτό το προϊόν. Θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό. Η επεξεργασία των δεδομένων γίνεται σύμφωνα με πολιτική απορρήτου. Με την υποβολή τους αποδέχεστε τους όρους του.
  Γράψτε τη γνώμη σας
  Η γνώμη σας:
  5/5
  Προσθέστε τη δική σας φωτογραφία προϊόντος:

  Σύνδεσμος Drome για σφιγκτήρα M8 (4")

  Ο σύνδεσμος σφιγκτήρα, που κατασκευάζεται από την Dromet, είναι ένα στοιχείο συναρμολόγησης που χρησιμοποιείται για τη συγκράτηση και τη σταθεροποίηση διαφόρων δομικών στοιχείων. Γνωστός και ως πλάκα ή ράβδος σφιγκτήρα, αυτός ο σύνδεσμος λειτουργεί με έναν σφιγκτήρα που συσφίγγει και σταθεροποιεί εξαρτήματα όπως σωλήνες, καλώδια, καλώδια και άλλες κατασκευές.

  Κατασκευασμένος από γαλβανισμένο χάλυβα, ο σύνδεσμος είναι ιδιαίτερα ανθεκτικός στη διάβρωση, καθιστώντας τον ανθεκτικό και αξιόπιστο σε διάφορες συνθήκες λειτουργίας. Οι σφιγκτήρες με συνδέσμους εξασφαλίζουν αξιόπιστες συνδέσεις και η ευελιξία τους τα καθιστά εφαρμόσιμα σε πολλούς κλάδους, συμπεριλαμβανομένων των κατασκευών, της βιομηχανίας και της αυτοκινητοβιομηχανίας. Χάρη στο σχεδιασμό και την αντοχή τους στη διάβρωση, είναι ιδανικά για εφαρμογές που απαιτούν ανθεκτικά και σταθερά κουμπώματα.

  Σύνδεσμος / εγκάρσια μπάρα που προορίζεται για σκεύη μεγέθους M8 (4")

  Προσδιορισμός:

  • Διάσταση αξόνων: fi 8,4 x 123
  • Ταιριάζει σε σκεύη μεγέθους M8 (4").
  Παραγωγός
  DROMET
  Κωδικός προϊόντος
  UT006153
  Αριθμός καταλόγου κατασκευαστή
  ŁC.8.115 (4")
  pixel