Σύνδεσμος Drome για σφιγκτήρα M8 (1 1/4")

Σύνδεσμος Drome για σφιγκτήρα M8 (1 1/4")

 • Ο σύνδεσμος σφιγκτήρα της Dromet χρησιμεύει ως σφιγκτήρας για να συγκρατεί τα στοιχεία που είναι τοποθετημένα στον σφιγκτήρα. Ο σύνδεσμος έχει σχεδιαστεί για σφιγκτήρα M8 (1 1/4").
Παραγωγός: DROMET
Αριθμός καταλόγου κατασκευαστή: ŁC.8.43 (1 1/4")
1,39 €
1,12 € Καθαρή τιμή
Προσθήκη για σύγκριση
Γρήγορες αγορές 1-Click(χωρίς εγγραφή)

Σύνδεσμος Drome για σφιγκτήρα M8 (1 1/4")

1,39 €
1,12 € Καθαρή τιμή
  Ζητήστε ένα προϊόν
  Εάν η παραπάνω περιγραφή δεν είναι αρκετή για εσάς, στείλτε μας την ερώτησή σας σχετικά με αυτό το προϊόν. Θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό. Η επεξεργασία των δεδομένων γίνεται σύμφωνα με πολιτική απορρήτου. Με την υποβολή τους αποδέχεστε τους όρους του.
  Γράψτε τη γνώμη σας
  Η γνώμη σας:
  5/5
  Προσθέστε τη δική σας φωτογραφία προϊόντος:

  Σύνδεσμος Drome για σφιγκτήρα M8 (1 1/4")

  Ο συνδετήρας σφιγκτήρα Dromet είναι ένα στοιχείο συναρμολόγησης που χρησιμοποιείται για τη συγκράτηση και τη σταθεροποίηση διαφόρων δομικών στοιχείων. Ο σύνδεσμος, γνωστός και ως πλάκα ή εγκάρσια ράβδος, λειτουργεί με έναν σφιγκτήρα που συσφίγγει και σταθεροποιεί στοιχεία όπως σωλήνες, καλώδια, καλώδια και άλλες κατασκευές.

  Ο σύνδεσμος σας επιτρέπει να κρατάτε σταθερά και μόνιμα τα στοιχεία που είναι τοποθετημένα στον σφιγκτήρα, διασφαλίζοντας τη σταθερότητά τους. Υποστηρίζει τη λειτουργία του σφιγκτήρα, βελτιώνοντας τη σύσφιξη και τη σταθεροποίηση των εξαρτημάτων.

  Κατασκευασμένα από ανθεκτικά υλικά, σφιγκτήρες και σύνδεσμοι εξασφαλίζουν τη σταθερότητα και την ασφάλεια των συναρμολογημένων στοιχείων και η ευελιξία τους τα καθιστά εφαρμόσιμα σε πολλές βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένων των κατασκευών, της βιομηχανίας και της αυτοκινητοβιομηχανίας.

  Σύνδεσμος / εγκάρσια μπάρα που προορίζεται για σκεύη μεγέθους M8 (1 1/4")

  Προσδιορισμός:

  • Διάσταση αξόνων: fi 8,4 x 51
  • Ταιριάζει σε σκεύη μεγέθους M8 (1 1/4").
  Παραγωγός
  DROMET
  Κωδικός προϊόντος
  UT006150
  Αριθμός καταλόγου κατασκευαστή
  ŁC.8.43 (1 1/4")
  pixel