Σύνδεσμος Drome για σφιγκτήρα M6 (1 1/4")

Σύνδεσμος Drome για σφιγκτήρα M6 (1 1/4")

 • Ο σύνδεσμος σφιγκτήρα της Dromet χρησιμεύει ως σφιγκτήρας για να συγκρατεί τα στοιχεία που είναι τοποθετημένα στον σφιγκτήρα. Ο σύνδεσμος έχει σχεδιαστεί για σφιγκτήρα M6 (1 1/4").
Παραγωγός: DROMET
Αριθμός καταλόγου κατασκευαστή: ŁC.6.43 (1 1/4")
1,39 €
1,12 € Καθαρή τιμή
Προσθήκη για σύγκριση
Γρήγορες αγορές 1-Click(χωρίς εγγραφή)

Σύνδεσμος Drome για σφιγκτήρα M6 (1 1/4")

1,39 €
1,12 € Καθαρή τιμή
  Ζητήστε ένα προϊόν
  Εάν η παραπάνω περιγραφή δεν είναι αρκετή για εσάς, στείλτε μας την ερώτησή σας σχετικά με αυτό το προϊόν. Θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό. Η επεξεργασία των δεδομένων γίνεται σύμφωνα με πολιτική απορρήτου. Με την υποβολή τους αποδέχεστε τους όρους του.
  Γράψτε τη γνώμη σας
  Η γνώμη σας:
  5/5
  Προσθέστε τη δική σας φωτογραφία προϊόντος:

  Σύνδεσμος Drome για σφιγκτήρα M6 (1 1/4")

  Ο σύνδεσμος σφιγκτήρα, που κατασκευάζεται από την Dromet, είναι ειδικά σχεδιασμένος για να λειτουργεί με σφιγκτήρες. Χρησιμεύει ως σφιγκτήρας για να συγκρατεί τα στοιχεία που είναι τοποθετημένα στον σφιγκτήρα. Κατασκευασμένος από γαλβανισμένο χάλυβα, ο σύνδεσμος είναι εξαιρετικά ανθεκτικός στη διάβρωση, γεγονός που εξασφαλίζει τη μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία του σε διάφορες συνθήκες λειτουργίας.

  Ο συνδετήρας του σφιγκτήρα Dromet εκτελεί βασικές λειτουργίες όπως σταθεροποίηση, σύσφιξη και ασφάλεια. Εξασφαλίζει σταθερή συγκράτηση των στοιχείων, εμποδίζοντάς τα να κινηθούν. Υποστηρίζει τη λειτουργία σύσφιξης του σφιγκτήρα, η οποία εγγυάται μια ισχυρή και ανθεκτική σύνδεση. Επιπλέον, αυξάνει την ασφάλεια των συναρμολογημένων στοιχείων, προστατεύοντάς τα από μηχανικές βλάβες και διάβρωση.

  Σύνδεσμος / εγκάρσια μπάρα που προορίζεται για σκεύη μεγέθους M6 (1 1/4")

  Προσδιορισμός:

  • Διάσταση αξόνων: fi 6,4 x 49
  • Ταιριάζει σε σκεύη μεγέθους M6 (1 1/4").
  Παραγωγός
  DROMET
  Κωδικός προϊόντος
  UT006146
  Αριθμός καταλόγου κατασκευαστή
  ŁC.6.43 (1 1/4")
  pixel