Σύνδεσμος Drome για σφιγκτήρα M6 (3/4")

Σύνδεσμος Drome για σφιγκτήρα M6 (3/4")

 • Ο σύνδεσμος σφιγκτήρα της Dromet χρησιμεύει ως σφιγκτήρας για να συγκρατεί τα στοιχεία που είναι τοποθετημένα στον σφιγκτήρα. Ο σύνδεσμος έχει σχεδιαστεί για σφιγκτήρα M6 (3/4").
Παραγωγός: DROMET
Αριθμός καταλόγου κατασκευαστή: ŁC.6.28 (3/4")
1,19 €
0,96 € Καθαρή τιμή
Προσθήκη για σύγκριση
Γρήγορες αγορές 1-Click(χωρίς εγγραφή)

Σύνδεσμος Drome για σφιγκτήρα M6 (3/4")

1,19 €
0,96 € Καθαρή τιμή
  Ζητήστε ένα προϊόν
  Εάν η παραπάνω περιγραφή δεν είναι αρκετή για εσάς, στείλτε μας την ερώτησή σας σχετικά με αυτό το προϊόν. Θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό. Η επεξεργασία των δεδομένων γίνεται σύμφωνα με πολιτική απορρήτου. Με την υποβολή τους αποδέχεστε τους όρους του.
  Γράψτε τη γνώμη σας
  Η γνώμη σας:
  5/5
  Προσθέστε τη δική σας φωτογραφία προϊόντος:

  Σύνδεσμος Drome για σφιγκτήρα M6 (3/4")

  Ο σύνδεσμος, που κατασκευάζεται από την Dromet, είναι ειδικά σχεδιασμένος για να λειτουργεί με σφιγκτήρες. Χρησιμεύει ως σφιγκτήρας για να συγκρατεί τα στοιχεία που είναι τοποθετημένα στον σφιγκτήρα. Είναι κατασκευασμένο από γαλβανισμένο χάλυβα, γεγονός που το καθιστά ιδιαίτερα ανθεκτικό στη διάβρωση, γεγονός που του εξασφαλίζει τη μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία του σε διάφορες συνθήκες λειτουργίας.

  Ο σύνδεσμος, γνωστός και ως πλάκα σύσφιξης ή εγκάρσια ράβδος, λειτουργεί ως σφιγκτήρας που συγκρατεί τα εξαρτήματα στον σφιγκτήρα, διατηρώντας τα σταθερά και ασφαλή. Χρησιμοποιείται για τη σύνδεση, στερέωση ή σύσφιξη διαφόρων στοιχείων όπως σωλήνες, σύρματα, καλώδια και άλλα δομικά στοιχεία.

  Σύνδεσμος σχεδιασμένος για σκεύη μεγέθους M6 (3/4")

  Προσδιορισμός:

  • Διάσταση αξόνων: fi 6,4 x 34
  • Ταιριάζει σε σκεύη μεγέθους M6 (3/4").
  Παραγωγός
  DROMET
  Κωδικός προϊόντος
  UT006144
  Αριθμός καταλόγου κατασκευαστή
  ŁC.6.28 (3/4")
  pixel