Επιλέξτε τη γλώσσα σας
Χώρα
Bulgarian
Czech
Danish
German
English
Spanish
Estonian
French
Italian
Lithuanian
Latvian
Dutch
Norwegian
Polish
Portuguese
Romanian
Slovak
Swedish
Ukrainian
Εισβολή στο Moto 1, 2, 3
Εισβολή στο Moto 1, 2, 3
Εισβολή στο Moto 1, 2, 3
Εισβολή στο Moto 1, 2, 3

Εισβολή στο Moto 1, 2, 3

 • Ο δρόμος για μοτοσικλέτες επιτρέπει την αποτελεσματική και ασφαλή εισαγωγή μιας μοτοσικλέτας σε ένα ρυμουλκούμενο. Διευκολύνει την αποτελεσματική μεταφορά ενός δικύκλου. Η ράμπα ταιριάζει σε τρέιλερ μοτοσικλετών Moto 1, Moto 2 και Moto 3.
Παραγωγός: Temared
43,99 €
35,48 € Καθαρή τιμή
Προσθήκη για σύγκριση
Γρήγορες αγορές 1-Click(χωρίς εγγραφή)

Εισβολή στο Moto 1, 2, 3

43,99 €
35,48 € Καθαρή τιμή
  Ζητήστε ένα προϊόν
  Εάν η παραπάνω περιγραφή δεν είναι αρκετή για εσάς, στείλτε μας την ερώτησή σας σχετικά με αυτό το προϊόν. Θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό. Η επεξεργασία των δεδομένων γίνεται σύμφωνα με πολιτική απορρήτου. Με την υποβολή τους αποδέχεστε τους όρους του.
  Γράψτε τη γνώμη σας
  Η γνώμη σας:
  5/5
  Προσθέστε τη δική σας φωτογραφία προϊόντος:

  Ramp to moto 1, 2, 3 - Η τέλεια λύση για τους λάτρεις του αυτοκινήτου!

  Η ράμπα για το moto 1, 2 και 3 της προσφοράς μας έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τους λάτρεις του αυτοκινήτου. Χάρη σε αυτό, μπορείτε να φέρετε τη μοτοσυκλέτα σας στο τρέιλερ με ασφαλή και βολικό τρόπο. Είτε είστε παθιασμένοι με τα αθλητικά ποδήλατα είτε με τα ποδήλατα τουρισμού , αυτή η ράμπα φόρτωσης θα είναι ένα πρακτικό εργαλείο για εσάς.

  Το πλάτος της ράμπας της μοτοσικλέτας είναι 225 mm και εγγυάται σταθερή στήριξη για τη μοτοσυκλέτα σας, εξαλείφοντας τον κίνδυνο κίνησης κατά τη φόρτωση. Το μήκος ράμπας 1550 mm παρέχει αρκετό χώρο για εύκολη είσοδο και έξοδο από το τρέιλερ. Χάρη στη μέγιστη χωρητικότητα φορτίου των 300 kg, θα μπορείτε να μεταφέρετε ακόμα πιο βαριές μοτοσυκλέτες χωρίς καμία ανησυχία.

  Μη χάνετε χρόνο σε περίπλοκους και άβολους τρόπους μεταφοράς της μοτοσυκλέτας σας. Η ράμπα ταιριάζει σε τρέιλερ μοτοσικλετών Moto 1, Moto 2 και Moto 3 . Χάρη στη ράμπα της μοτοσικλέτας, θα αποφύγετε την περιττή προσπάθεια και το άγχος που σχετίζεται με την ανύψωση και τους ελιγμούς ενός δικύκλου. Μπορείτε να οδηγήσετε με ασφάλεια στο ρυμουλκούμενο, να παρκάρετε τη μοτοσυκλέτα στη θέση της και να απολαύσετε τη μεταφορά χωρίς προβλήματα.

  Παραγωγός
  Temared
  Κωδικός προϊόντος
  UT004309
  pixel